1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

alarm light flashing

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by stebed, Jan 20, 2005.

  1. stebed
    Offline

    stebed Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    [Jan 20, 2005]
    I have noticed that all of a sudden my indicators don't flash when I lock the car but they do when I unlock it. Any ideas??
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. Broken Byzan
    Offline

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,603
    Likes Received:
    276
    [Jan 21, 2005]
    Is the LED by the lock button flashing??

    If not it could be a door switch, making the car think a door is open
    #2
  4. a4sline
    Offline

    a4sline Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    [Jan 30, 2005]
    Try cleaning the switch in the bonnet lock as these are notorious for getting full of **** etc. A good clean should suffice or just check with a continuity tester if the switch is switching. i've changed a number of these over the years, comes as a complete bonnet catch.
    #3
  5. low610
    Offline

    low610 Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    [Mar 5, 2005]
    Evening all,

    Does anyone know where the switch is for the alarm under the bonnet. I've had a look around and cannot see it anywhere.

    Thanks
    #4
  6. ajmackie
    Offline

    ajmackie Member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    922
    Likes Received:
    0
    [Mar 5, 2005]
    evening! it's to the right of the bonnet catch. about a foot or two away along the same panel, if it is there. mine's disconnected and is on my to do list!
    #5
  7. a4sline
    Offline

    a4sline Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    [Mar 6, 2005]
    B5 factory alarm switch is built into the bonnet lock mechanism. I has a wiring plug on it, just disconnect it first and see if that helps. Can't remember whether the contacts ar normally open or normally closed so either way disconnet it firs and then try bridging it.
    HTH
    Chris
    #6
  8. ajmackie
    Offline

    ajmackie Member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    922
    Likes Received:
    0
    [Mar 6, 2005]
    it ain't built in on my B5.
    #7
  9. low610
    Offline

    low610 Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    [Mar 15, 2005]
    Evening all,

    Don't suppose anyone's got a picture of this. I've had a look and cannot find it anywhere.

    Cheers,
    #8

Share This Page