1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

alarm fault??

Discussion in 'TT/TT-S/TT-RS Forum' started by nacnud, Jul 29, 2009.

  1. nacnud

    nacnud New Member

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    TT roadster 150BHP 2003. The alarm keeps going off along with the four way flashers. I removed the alarm box from the boot. But the four way flashers still operate. Can anyone help? or advise please. thanks Debs.
     
  2. Cockney Boy

    Cockney Boy Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    481
    Likes Received:
    6
    Can you give us more infromation, and why you have removed the Alarm box? Unless you have re-coded your car with VAG-COM, you wont fix the problem by removing bits.....

    If the alarm was going off, then there would have been a good reason, perhaps you have a faulty sensor, or the alarm is too sensitive
     
  3. Khufu

    Khufu Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    5,704
    Likes Received:
    30
    My mates is doing that too. It flagged up with a fault in the alarm using VCDS. IIRC, could it mean the battery back up is knackered? Never got a chance to investigate on his flying visit.
     
  4. Bikerz

    Bikerz New Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Nearside back light cluster you will find black alarm box in there. Open it up with a dremel, you will find the batteries and leaked and **** your circuit board in it!
     

Share This Page