1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AC ont working blowing warm air

pink.teg Jul 24, 2012

  1. pink.teg

    pink.teg Member

    170
    2
    18
    hi all
    2003 mod 130

    had it regased and the garage said the compreser is not working ...
    so do i have to buy a 2nd hand one or new one
    or is there another part i need to look at first ..

    thanks alan
     
  2. Turkster

    Turkster Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    2,796
    47
    48
    new one will cost a small fortune mate, go for a 2nd hand unit, but you will need a full reg again afterwards,
     
  3. marktdisport

    marktdisport Active Member

    1,195
    15
    38
    Is it defo the compressor ! Diagnosed with vag com ? Mine just had new sensor fitted now working sweet....
     
  4. cjsuk

    cjsuk Active Member

    567
    80
    28
    Sounds daft but I wa driving round for months with mine not working, it was on my list of to do (take to a garage and get sorted). Anyway when I was sorting my crank sensor I notices an electrical plug hanging and guess where it fit in to? Yup the compressor!

    So pluged it in started car and instant cold air!

    Just a thought :)
     
  5. Dubbers1

    Dubbers1 Top Gear VCDS Map User

    260
    66
    28
    I had my car for months without working AC until I finally got round to taking it to a mates garage to get re gassed

    He did that and changed the tiny filter or whatever it is thats in the pipe only to find whoever fitted it previously had put it in the wrong way around, new one in and its all working brillaintly again

    Might be worth a look
     
  6. pink.teg

    pink.teg Member

    170
    2
    18
    Right it's working now wow

    And after 30 mins it stopped

    Wdf
    any idea's
     
  7. Ste_Nova

    Ste_Nova Active Member

    1,223
    47
    38
    vcds scan needed
     
  8. Turkster

    Turkster Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    2,796
    47
    48
    you opened a window ?
     
  9. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,039
    565
    113
    When it was working was it blowing properly cold? I take it the ECON light isn't on?
     
  10. simon.m

    simon.m Active Member

    2,747
    6
    38
    where is the filter he change mate
     
  11. pink.teg

    pink.teg Member

    170
    2
    18
    When it was working was it blowing properly cold? I take it the ECON light isn't on?

    Yes the cold air was freezing cold and nice
    then I start to hammer the car around

    A few bends and it went all hot
    so back down on the windows ...
    going to check for loose wires and plugs today



     
  12. pink.teg

    pink.teg Member

    170
    2
    18
    all working now
    half broken wire
    quick fix band aid ......:scared2:
     

Share This Page