1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A4 Cabriolet S Line Startup Checks Help !

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B8 Chassis)' started by Redcap, Oct 18, 2009.

  1. Redcap
    Offline

    Redcap New Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    [Oct 18, 2009]
    Hi guys,

    Hope you're all well, and that someone can point me in the right direction on this as I'm now at a total loss for a solution after trying to resolve the issue !

    I bought an A4 Cabriolet S Line and absolutely love it, Audi's are definitely the best cars out there. When I first got it (about 2 weeks ago) the driver display would run through the diagnostic checks whenever I started the car up. It would go through a sequence of checks, such as brakes, coolant, washer fluid et cetera and display an icon for each on the display as it performed the check. I liked this cool little feature !

    Well, after going through the on board computer menu and looking through the different settings etc it's stopped working. When I turn the car on now, it jsut comes up with 'OK' on the display after a few seconds.

    Is there some way I have disabled this visual check accidently through the menu ? I'm not sure if that's even possible, but it's the only link I can make between it working originally and now it not doing this check.

    It still works when I press the 'check' button, but it was a nice feature when it performed this automatically when firing the car up.

    Any help anyone can offer would be much appreciated !

    Thanks,
    Andy.
    Last edited: Oct 18, 2009
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 22, 2014]

  3. pjmspeedy
    Offline

    pjmspeedy Dude, what's mine say ?

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    1
    [Oct 18, 2009]
    You need to get a 'Mod' to move this to the B7 section.

    Mine just says 'ok' until I press the 'check' button.
    #2

Share This Page