1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A4 2006 locking problem ? Help please ...

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by ChuckH, Jun 11, 2009.

  1. ChuckH
    Offline

    ChuckH Member

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    The locking on My 06 A4 did not respond to the key today So I tried My wifes key which is one month old So no probs there Anyway the system does not work with either key Is this a coding issue or is it something more serious ??? Thanks........................... BTW The car is one month out of warranty
    #1
  2. jwhat
    Offline

    jwhat Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    540
    Likes Received:
    1
    Did you get this sorted? I've got some codes coming up for both keys and they won't lock the car all the time!
    #2
  3. VanishingPoint
    Offline

    VanishingPoint New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Sorry this maybe uselss info but bizarrely I was reading the handbook last night - hey give me a break new car and I am that sad... anyway it said if your key stops working then there is a proceedure to re-synchronise it...

    VanishingPoint
    #3
  4. pjmspeedy
    Offline

    pjmspeedy Dude, what's mine say ?

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    1
    Mine was playing up the other week when I unplugged the battery.

    To fix it I locked the car with the key in the door then unlocked it and then put the key in the ignition turned it all the way but not start and then got out and it then worked via the button. Strange but it's been fine since.
    #4
  5. VanishingPoint
    Offline

    VanishingPoint New Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I do belive that's the proceedure in the book :yahoo:
    #5
  6. pjmspeedy
    Offline

    pjmspeedy Dude, what's mine say ?

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    1,058
    Likes Received:
    1
    What a guess that was when I did it! :rock:
    #6
  7. The_Golfather
    Offline

    The_Golfather Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    Happened to me just yesterday after battery had been disconnected for a few hours....manual lock/unlock, then started the car, drove it a few miles home and hey presto all working fine.

    BUT.....my abs light is now on :think:

    Any ideas ???
    #7
  8. PetrolDave
    Offline

    PetrolDave Active Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    82
    #8

Share This Page