1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A4 2002 Defrost not working

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by iyrix, Mar 16, 2010.

  1. iyrix
    Offline

    iyrix Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Hi Guys,
    Newbie with problems already! Sorry...

    Went to demist the car this morning and noticed there is no air coming out of the top vents, anyone got any ideas. all other vents work... really stuck!

    ANy help would be great.

    Thanks
    Graham
    #1
  2. quattrojames
    Online

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,885
    Likes Received:
    18
    Welcome to the forum Graham :sign_welcome:

    If you take the glove box out, you will see some linkages which direct airflow. The most likely issue is that the motor used tomove the demist linkage has failed, have a read of THIS thread which will give you some pics and also a temporary fix.
    #2
  3. iyrix
    Offline

    iyrix Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Thanks!

    Cheers for the link, will try that tonight. Found a few other options. So hopefully can get it fixed!

    Cheers.
    #3
  4. iyrix
    Offline

    iyrix Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    fixed i think! took apart the motor and gressed it up. Hopefully it will stay working now! :d
    #4

Share This Page