1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

a4 2000 indicators not working

s3_kev May 16, 2008

  1. s3_kev

    s3_kev Stage2'd!!!!!!

    2,002
    23
    38
    hi all this side of the forum my girlfreinds dad has a a4 2000 and his indicators have stopped working sometimes it will flash once when he 1st puts them on but wont continue to flash after, however the hazzards still work fine

    sounds like a relay fault to me is there a seperate relay for the indicators to the hazzards?? or is it on the same line

    is this a common fault or has anyone else here experienced this fault and had it repaired??

    many thanks in advance, kev
     
  2. Broken Byzan

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User quattro Audi A4

    13,237
    465
    83
    The hazard switch is the relay, swap that out and you will be fine. The unit contains 2 flasher units, one for the hazards and one for the indicators
     
  3. s3_kev

    s3_kev Stage2'd!!!!!!

    2,002
    23
    38
    nice one mate did wonder if the hazzard switch maybe the relay as is on other vehicles i had a look on auto data at my work the other day but couldnt find anything about hazzard relay or indicator relay
     
  4. Jimbo.King

    Jimbo.King Active Member VCDS Map User

    269
    50
    28
    This might help :

    [​IMG]
     
  5. s3_kev

    s3_kev Stage2'd!!!!!!

    2,002
    23
    38
    cheers for the wiring diagram think i might have had a wiring diagram at work but didnt have time to look at least now i havent got to try and find time excellent will orderthe hazzard switch tmoz
     

Share This Page