1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A4 2.0 TDI no eml light showing when ignition switched on none start

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by Bradderz_1988, Jun 27, 2012.

  1. Bradderz_1988
    Offline

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,233
    Likes Received:
    106
    [Jun 27, 2012]
    Basically im posting for a friend whos car isnt starting as the eml light is not showing when he switches the ignition on to start then car he had it read and came up with engine ecu car starts and light comes on after flicking the ignition on and off a few times is this common or is it case of a sticking supply relay or is it internal to the engine ecu.

    Any help would be grateful.

    Brad
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 20, 2014]

  3. Lee Applin
    Offline

    Lee Applin Guest

    [Jun 27, 2012]
    Try a light tap on the ecu
    #2
  4. Bradderz_1988
    Offline

    Bradderz_1988 Dont replace it, Upgrade it !!

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    3,233
    Likes Received:
    106
    [Jun 27, 2012]
    Will tell him to give it ago next time it faults if it does show the light is it engine ecu ???
    #3
  5. Lee Applin
    Offline

    Lee Applin Guest

    [Jun 27, 2012]
    it could be yes, not to panic though they are repairable for a couple hundred or so these days, bba reman are good for it, just dont use the one in poole dorset.
    #4

Share This Page