1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

a4 1.9tdi 110. 1996 losses power

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by it52mykn33, Sep 21, 2009.

  1. it52mykn33
    Offline

    it52mykn33 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    [Sep 21, 2009]
    hi every1 i'm new here i have a a4 1.9tdi 110bhp that is lossing power on a long run round town its ok and when i start a long run its ok for a bit then no boost stopthe car and start agen and its ok for a bit more.
    After doing 70 ish on motorway then down to 30 round town there is no boost till i turn the engine off the next time i move the car its ok if i stay round town.
    Any ideas.
    Mark
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. it52mykn33
    Offline

    it52mykn33 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    [Sep 22, 2009]
    is there no one who can help me :sadlike::sadlike::sadlike::sadlike:
    Mark
    #2
  4. Broken Byzan
    Online

    Broken Byzan Photographic Moderator Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Apr 26, 2004
    Messages:
    12,604
    Likes Received:
    276
    [Sep 22, 2009]
    Boost leak maybe, check all of the hoses for splits, or the most common i the turbo is sticking inside due to it being variable vane. innotec do t comprehansive de coking solution for the turbo, look them up.
    #3
  5. Tavli
    Offline

    Tavli Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    [Sep 22, 2009]
    MAF maybe?:s4addict:
    #4

Share This Page