1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A3 Windscreen wipers

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by RevoKev, May 30, 2005.

  1. RevoKev
    Offline

    RevoKev in the fast lane

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Anyone had any problems with theirs?? Mine started making all sorts of noises on friday and packed up once or twice. The car is only a week old!
    #1
  2. Japper
    Offline

    Japper Ibis S3 Fan Club

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    1,495
    Likes Received:
    0
    [ QUOTE ]
    Anyone had any problems with theirs?? Mine started making all sorts of noises on friday and packed up once or twice. The car is only a week old!

    [/ QUOTE ]

    This was a known problem on early 53 plate cars, but thought it was sorted now. Mine are certainly fine in this respect.

    Sorry I can't be of more help. !
    #2
  3. jungle
    Offline

    jungle Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Mine seem to get stuck on the windscreen every now and then - when you first use the wipers they release with a bloody great clunk - but that maybe a sign of their old age?
    #3
  4. Japper
    Offline

    Japper Ibis S3 Fan Club

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    1,495
    Likes Received:
    0
    [ QUOTE ]
    Mine seem to get stuck on the windscreen every now and then - when you first use the wipers they release with a bloody great clunk - but that maybe a sign of their old age?

    [/ QUOTE ]

    Old age, the car has only been out for 18 months. It dosn't sound right to me.
    #4
  5. jungle
    Offline

    jungle Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    [ QUOTE ]
    [ QUOTE ]
    Mine seem to get stuck on the windscreen every now and then - when you first use the wipers they release with a bloody great clunk - but that maybe a sign of their old age?

    [/ QUOTE ]

    Old age, the car has only been out for 18 months. It dosn't sound right to me.

    [/ QUOTE ]

    I know what you mean, but the car has done 34,000 miles since december last year.

    will be getting them changed while Audi do the next service, where they will hopefully get the airbags working again...
    #5
  6. Mark_N
    Offline

    Mark_N Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    If you wipers don't work on the car then bring it to the stealers....

    tibbs - were you waiting long for your car? Could be one of the early models which might have been lying around in a big field with a load of other Audis....?!!
    #6
  7. Japper
    Offline

    Japper Ibis S3 Fan Club

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    1,495
    Likes Received:
    0
    [ QUOTE ]
    [ QUOTE ]
    [ QUOTE ]
    Mine seem to get stuck on the windscreen every now and then - when you first use the wipers they release with a bloody great clunk - but that maybe a sign of their old age?

    [/ QUOTE ]

    Old age, the car has only been out for 18 months. It dosn't sound right to me.

    [/ QUOTE ]

    I know what you mean, but the car has done 34,000 miles since december last year.

    will be getting them changed while Audi do the next service, where they will hopefully get the airbags working again...

    [/ QUOTE ]

    Yikes, how do you find time to post on here ?, have you a laptop in the car /ubbthreads/images/graemlins/lol.gif
    #7
  8. yak
    Offline

    yak Member

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Messages:
    377
    Likes Received:
    0
    I had my wipers re-adjusted, or actually they changed the motors. Anyway, I had problems with cluttering, and with the fact that it didn't wipe very well.

    Now it certainly wipes the screen clean, but makes a bit more noise. But more important, I can see.

    (not to mention some other funny problems without wipers at all..)

    Anyway, get them checked, took 1,5h for my car to get them fixed.
    #8
  9. RevoKev
    Offline

    RevoKev in the fast lane

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Mark, I was waiting 5 months for my car, ordered 7th jan and picked it up last friday week. I had it at the dealers yesterday and they said that they couldn't see much wrong and they just tightened up the linkages. Its dry today so we'll see once it rains (not that we've to wait long for rain in ireland!!)

    I won't be long firing the car back in the door to them if it's still a problem!
    #9
  10. jungle
    Offline

    jungle Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    [quote
    Yikes, how do you find time to post on here ?, have you a laptop in the car /ubbthreads/images/graemlins/lol.gif

    [/ QUOTE ]

    ahh the joys of 3G cards
    #10
  11. Mark_N
    Offline

    Mark_N Member

    Joined:
    Mar 21, 2005
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    5 months Tibbs!!!!!! Jesus...

    I thought 10 weeks was long as mine was a factory spec too.
    #11
  12. RevoKev
    Offline

    RevoKev in the fast lane

    Joined:
    Aug 9, 2005
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    3G = 3 goolies i.e you'll have 3 from using a laptop and one of them cards on top of your balls!! /ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif
    #12

Share This Page