1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A3 1.6 clutch pedal problem.....

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by gazsutton, Feb 11, 2013.

  1. gazsutton
    Offline

    gazsutton I MISS MY LCR!

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Hi i have a 1.6 audi se 2004 petrol 8p shape.
    The clutch pedal sits level with the brake as i push the clutch in there feels like absolutely no resistance at all then 40% of the way pushed in it you feel the resistance. It doesn't slip or anything. When you push the clutch in you hear it squeak when standing still. The pedal also sticks when you let of the clutch at the 40% down mark then all of a sudden it will pop back out level with the brake. There is plenty of fluid in and the fluid has been bled too and it did feel a bit better.

    A different thing is should this car have a outdoor temperature gauge? I notice on the dash it has all the lights but its never lit or or told the temp. I just noticed it when the light is shone on the dash.
    Any help or advice on what this could be would be a great help.
    #1
  2. gazsutton
    Offline

    gazsutton I MISS MY LCR!

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Anyone?
    #2
  3. gazsutton
    Offline

    gazsutton I MISS MY LCR!

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Its not the clutch judder thats the problem! I know about this on a3s
    #3

Share This Page