1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A problem

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by Cardiff R33, Feb 11, 2011.

  1. Cardiff R33
    Offline

    Cardiff R33 Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    A few days ago my car started spluttering as I was parking up at home, got me worried but the next day (Tuesday just gone) and it was fine. Left the gym tonight and all the way home
    It was spluttering, missing etc so I took it slow and when I got off the main road I turned the engine off and back on and this solved it?!

    Any ideas?
    #1
  2. NHN
    Offline

    NHN Modmetractor Site Sponsor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,221
    Likes Received:
    1,219
    Would help if you advise us which 8P you drive as in engine, box, year etc?
    #2
  3. Cardiff R33
    Offline

    Cardiff R33 Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    53 plate 2.0tdi 140bhp 6 speed, revo'd
    #3
  4. 3hZ
    Offline

    3hZ Audi's make the world go round

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    My car did this once, turned out to be dodgy petrol from Sainsbury's only use Shell/Texaco now, car runs fine. Fingers crossed lol
    #4
  5. NHN
    Offline

    NHN Modmetractor Site Sponsor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,221
    Likes Received:
    1,219
    Could be a variety of things, before I worry you with possibles, need to get it scanned 1st to see if any codes have been thrown whilst it was having a hissy fit, you have 2 options, find someone with vagcom locally who will scan for you, link in my sig shows a map of possibles or buy the vcds cable for yourself.
    #5

Share This Page