1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

A few issues...

danzman2002 Dec 22, 2012

  1. danzman2002

    danzman2002 New Member

    21
    0
    1
    Hi guys,

    I've recently bought a '53 Audi A4 Avant SE but noticed a few problems since I've got it home..

    [​IMG]

    Firstly, the drivers footwell carpet is soaking wet?

    Secondly, the lights in the boot don't work?

    Thirdly, the boot doesn't unlock with the remote key?

    Fourthy, the glove box won't open?



    If anyone can help me or point me in the right direction to sort these niggles out I'd really appreciate it!

    Thanks,
    Daniel.
     
  2. stu_m

    stu_m Well-Known Member VCDS Map User

    1,440
    38
    48
    Check the drain plugs under the battery and brake servo

    The light in the boot and it not unlocking will be the same thing probably a broken wire between the hinge and boot lid
     
  3. quattrojames

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator Audi A6 Audi Avant Owner Group

    14,039
    565
    113
    Welcome to the forum. Have a look in the DIY guide's sticky thread as the majority of those issue's have guides to help you.

    The driver's footwell might be a leaking ECU box seal if it isn't blocked drain holes.

    Glovebox catch's are a weak point, that's covered in there too I think.
     
  4. stu_m

    stu_m Well-Known Member VCDS Map User

    1,440
    38
    48
    ooops didnt realise it was drivers side more then likely the ECU box but check both they are easy enough

    blocked drains are usually passenger side
     

Share This Page