1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

8P double din RNS-E unit in 8L???

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by tyson, Dec 23, 2011.

  1. tyson

    tyson Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    1
    wondering whether a rns-e unit will fit in the 8L ? anyone done it?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. <tuffty/>

    <tuffty/> Badger 5 Edition...Its all about the flow...
    Staff Member Moderator Audi S3

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    20,304
    Likes Received:
    3,480
    Yes mate... have a search... there have been a few of these treads recently :)

    <tuffty/>
     
  4. AJC

    AJC 3rd Gear

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    174
    Likes Received:
    21
    It is possible to do yourself especially if you've got VAGCOM to code it. There are people who can fit it for you and it's around £200 labour alternatively there are guides available if you fancy having a go yourself. There is a guy on this forum who advertises in the Sat Nav section who has is own retrofit business. Have a look there and you'll find some of his posts. I had mine done at Hazzy Dayz as I was having a few other mods done at the same time. If you want it done professionally and don't mind paying £200 for peace of mind I would certainly recommend them. The RNSE is not the greatest stereo in the world but the integration with the DIS is excellent and exactly like similar A4 models that had the RNSE as an option.

    [​IMG]
     
    #3 AJC, Dec 23, 2011
    Last edited: Dec 24, 2011

Share This Page