1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

8L 2003 audi a3 radio reception

Audi-Power Jun 22, 2011

  1. Audi-Power

    Audi-Power Member

    81
    0
    6
    still having trouble getting radio reception..............wired a booster up and no good.
    i might be doing something wrong i dont no ?

    does anyone no what i can do to have a radio in my car its so annoying without it.

    i have the standard aerial connected up.
    radio works fine with the standard radio in.

    i have put a alpine CDE - 125BT in and i have no radio

    please help:keule:
     
  2. AndyMac

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    9,832
    45
    38
    Stupid question but you have connected the power lead on the booster to the power antenna lead on the Alpine?
     
  3. Audi-Power

    Audi-Power Member

    81
    0
    6
    all connected .................. for the live wire i chopped into the red cable ( live ) ................. slightly got a signal but far from good
     
  4. AndyMac

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    9,832
    45
    38
    Why did you do that? The amp needs to be turned on/off with the Hu otherwise it'll drain your battery.
    Could be a duff antenna amp, I would try a different one or just stick a short length of wire coathanger into the aerial connector if all you want is FM
     
  5. Audi-Power

    Audi-Power Member

    81
    0
    6
    the alpine wont turn off with the ignition......i do it manually.

    you sent me a link a while back.
    for the booster and i lost it.

    i have been in touch with the specialist as well and they say your not always guaranteed
    a good signal with one fitted :S

    why do audi make things so complicated
     
  6. AndyMac

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    9,832
    45
    38

Share This Page