1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

4 bleeps from the alarm on start up.

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Dansmith, May 24, 2010.

  1. Dansmith

    Dansmith Member

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    461
    Likes Received:
    7
    Not every time i start the car but if it has been standing for a long period of time after the engine starting i get 4 short bleeps coming from what sounds to be the alarm (its really not very loud if it is!)

    I can remember reading some where that it may have something to do with the battery? I only changed the battery a year ago though so seems a little odd to me, also there is no problems at all with the car starting.

    Any ideas would be great!

    Cheers guys

    Dan
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. JD09

    JD09 I'm not modding, I'm improving
    VCDS Map User

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    3,106
    Likes Received:
    43
    I have started to get the same. From memory of other recent threads it is the battery for the alarm, not the car battery. I too changed my battery not too long ago (matter of months).

    I believe it is a fairly easy job, but requires soldering a new battery in place. Sure someone will be along in a second to give you more info.
     
  4. JD09

    JD09 I'm not modding, I'm improving
    VCDS Map User

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    3,106
    Likes Received:
    43

Share This Page