1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

3.2fsi Ecu Version???

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by rizzini7, Aug 9, 2011.

  1. rizzini7
    Offline

    rizzini7 Member

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    732
    Likes Received:
    2
    Does anyone know the 3.2fsi ecu version off hand?? Im looking at getting it remapped and theres been a couple of hiccups pairing it. And they think it will be easier to work out if they knew the ecu version to see if any other models are the same.

    Cheers
    #1
  2. rowdyboy
    Offline

    rowdyboy Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    803
    Likes Received:
    0
    If you look on emaps website and find your model, it tells you the ecu model
    #2
  3. rizzini7
    Offline

    rizzini7 Member

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    732
    Likes Received:
    2
    Cant see the 3.2 on there. Unless the A6 uses the same ecu
    #3
  4. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,694
    Likes Received:
    21
    i wouldnt bother on the non turbo engine
    for the cost anyway
    #4
  5. rizzini7
    Offline

    rizzini7 Member

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    732
    Likes Received:
    2
    Want a remap to smooth it out more rather than gain masses of bhp. Had a qoute of £249 if it can be done and i like the gains or will remove and charge nothing so thought its worth a look. Also got it priced up for cat-back exhaust removing the centre box and replacing the other 4 with high flow ones

    He wanted to know the ecu version in order to access it
    Last edited: Aug 9, 2011
    #5
  6. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,694
    Likes Received:
    21
    not been funny but if hes a good tuner he should fint that out himself
    id be looking for someone that knows what there doing
    #6
  7. rizzini7
    Offline

    rizzini7 Member

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    732
    Likes Received:
    2
    I know where youre coming from. Its just ive tried a couple of remapper locally and theyve not been able to communicate with the ecu.. And alot of sites and mobile mappers in my area dont list the 3.2 a4 or if they do you have to send the ecu away. The most recent guy said if we could find out the Ecu version beforehand he'd get all the info before i travel to him. Rather than just turning up and finding he cant read it
    #7

Share This Page