1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1st problem no power to boot lid

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by bez101, May 2, 2012.

  1. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,914
    Likes Received:
    527
    [May 2, 2012]
    B7 dont happen all the time
    when it happens i loose fogs number plate lights and boot open handle
    checked inside the boot
    where is the normal place the wires snap
    tia
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 20, 2014]

  3. Richardesty
    Offline

    Richardesty loves quattro

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    750
    Likes Received:
    16
    [May 13, 2012]
    Bez

    The cables pass along the left side hinge, through some protective sleeving. There's an earth cable in there that simply splits....a common fault. Eventually it'll just snap. You need to strip the plastic outer off, then the sleeving before repairing the wire.

    Rich
    #2
  4. bez101
    Offline

    bez101 Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    8,914
    Likes Received:
    527
    [May 13, 2012]
    cheers rich
    sorted it the other day
    was in the boot behind the trim 3 broke wires god knows how they broke in there
    #3
  5. Richardesty
    Offline

    Richardesty loves quattro

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    750
    Likes Received:
    16
    [May 13, 2012]
    Agreed.....just the thickest of them all snapped in mine.....the earth :readit:
    #4
  6. Richardesty
    Offline

    Richardesty loves quattro

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    750
    Likes Received:
    16
    [May 14, 2012]
    By the way, what's the 2nd problem?
    #5

Share This Page