1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

1.9TDi (130) Avant - New Member

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by IanFM, Apr 20, 2012.

  1. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Jan 28, 2013]
    Ok quick update from the weekend. I have stripped the liner from the tailgate and everything dry and no sign of a leak so don't think the problem is at that end Steve.

    Pump is next on the hit list!
    #41
  2. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Feb 16, 2013]
    Ok was at a loose end today and thought I would try the platidip on the centre caps. Seems to work well although due to the cold the spray pattern isn't great so it just a test. But it has left me with a dilemma that I am opening to the public vote:

    Option 1
    uploadfromtaptalk1361032119510.jpg

    Option 2
    uploadfromtaptalk1361032143922.jpg
    #42
  3. jbcalvin
    Offline

    jbcalvin Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    636
    Likes Received:
    16
    [Feb 16, 2013]
    Option 2 but with just the audi rings left silver.....
    #43
  4. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Feb 16, 2013]
    I knew you were gonna say that lol!
    #44
  5. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Feb 23, 2013]
    I Guess I'm going double din soon ;-)

    uploadfromtaptalk1361624044259.jpg

    Just need to decide on what head unit.

    Also how easy is it to change the buttons on the ac controls?
    #45
  6. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Feb 27, 2013]
    Had quite a successful couple of evenings in as much as my rear washer now works again!
    #46
  7. RS4dal
    Offline

    RS4dal New Member

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    [Feb 27, 2013]
    Did you strip the wiper motor down or replace it? Am only asking as i had the same problem but i stripped the motor and the mechanism was well rusted. i cleaned it all up and thru aload of grease in it and its working again. i suggest people try this first and save yourself £80/90.00.
    #47
  8. IanFM
    Offline

    IanFM Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    312
    Likes Received:
    46
    [Feb 27, 2013]
    I had a different problem. The hose in mine was split inside the rubber sleeve that goes from the roof liner into the tailgate.
    #48

Share This Page