Badger5JMB Retrofits
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5

    Can I upgrade oem amp

    Hi
    I feel its my amp thats giving problem when I am playingback on high volume. this is because the volume suddenly drops completely to 0 volume. It then starts to pickup after 60 seconds or more at times. Can I upgrade the factory fitted amp in the A4 Avant 2003?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Olly_K's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    2,643
    its probably your head unit volume switch thats the problem !

  4. #3
    TDI-line's Avatar
    Uber Post Whore

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Peterborough
    Posts
    8,885
    Hello.

    2013 AUDI A3 SB S-LINE : 2.0 TDIQ 184 : GLACIER WHITE :
    : S-TRONIC : COMFORT PACK : SD SAT NAV : FOLDING MIRRORS : HEATED SEATS: RIGID BOOT LINER :

  5. #4
    Caesium's Avatar
    My BM is fixed!

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,858
    I wouldn't advise upgrading the amp, maybe try substituting the head unit as Olly suggested, if you want to fit a new amp, fit a new head unit as well, or you'll end up in a whole world of trouble unless you are an experienced auto electrician...
    Chris

    The problem with common sense, is that its not that common.

    See my images @
    http://www.christianfrench.co.uk

    Own a dreaded BMW? http://www.bmw-sport.net

  6. #5
    smitch's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,585
    Isn't this the welcome section???
    S4.

  7. #6
    Rev-head's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Perthshire
    Posts
    2,955
    Hello and welcome
    Urq RR
    S2 Coupe...RS2 +
    S2 Avant (slipper wagon spec)
    A4 AVANT TDI

  8. #7
    S3g
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Olly_K
    its probably your head unit volume switch thats the problem !

    Very common in Audis try getting some switch cleaner in there or get it repaired..

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO