Volks AutosChris Nott
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5

    instrument lights not working

    Hi to everyone i am new,and i would like some help.I have a mint Audi 90 2.2e,i have had it for 10 years.The issue i have is i installed some new led bulbs in to the instrument cluster they worked okay,then i blew a fuse,not the instrument light fuse but one of the other fuses.Now i have no instruments lights at all,the fuses are fine,i have checked and checked it has me baffled,the radio works,the door light works but my heating panel lights and instrument don't any suggestions would be very much appreciated.
    Cheers Dave

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    Hi, welcome to audi-sport.net. Have a look over in the main forum, im sure someone will be able to help you out. Where are you located? Any pics of your car? Enjoy the forum. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5

    MY AUDI 90

    IMG_0014.jpgIMG_0017.jpg
    Quote Originally Posted by Sandra View Post
    Hi, welcome to audi-sport.net. Have a look over in the main forum, im sure someone will be able to help you out. Where are you located? Any pics of your car? Enjoy the forum. x
    Hi Sandra,thanks for the welcome.This is my car a 1989 Audi 90 2.2e,it has 91000 miles on the clock.I bought the car ten years ago,i am the second owner from new,i have every MOT from new and all the history,i have the originally bill of sale the gentleman who bought the car from new in Glasgow he paid £16000 for the car back then a lot of money.The only changes i have made are the alloys these are not original and i have put on a stainless exhaust,and a audi coupe steering wheel.The car still runs like a dream and has been a faithful motor,i have had many Audi s over the years.
    Cheers David

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by butcherbond View Post
    IMG_0014.jpgIMG_0017.jpg
    Hi Sandra,thanks for the welcome.This is my car a 1989 Audi 90 2.2e,it has 91000 miles on the clock.I bought the car ten years ago,i am the second owner from new,i have every MOT from new and all the history,i have the originally bill of sale the gentleman who bought the car from new in Glasgow he paid £16000 for the car back then a lot of money.The only changes i have made are the alloys these are not original and i have put on a stainless exhaust,and a audi coupe steering wheel.The car still runs like a dream and has been a faithful motor,i have had many Audi s over the years.
    Cheers David
    sorry i forgot i live in Hartlepool on the north east coast

  6. #5
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    North East

    If your interested in meets David, click the link above. Looks a real nice car, have a look in the classic audi section. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  7. #6
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Sandra View Post
    North EasOk thanks Sandra Dave

    If your interested in meets David, click the link above. Looks a real nice car, have a look in the classic audi section. x
    Ok Thanks Sandra.Dave

  8. #7
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8,530
    clean 90 sits a bit high
    anyway have you tried to put normal bulbs back in there ?

  9. #8
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by bez101 View Post
    clean 90 sits a bit high
    anyway have you tried to put normal bulbs back in there ?
    Hi Yes i have put the old bulbs in still nothing,the clock light works and the indercater bulbs work and all the instruments,but no instrument bulbworks and also the bulbs in the heater controls have stoped also,it has me baffled i have checked and double checked the fuses.
    Cheers Dave

 

 

Similar Threads

  1. Headlight - instrument lights not working
    By RS-S3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 19th February 2007, 17:23
  2. fog lights not working
    By audiquattroowner in forum General Technical / How To
    Replies: 2
    Last Post: 5th December 2004, 09:37
  3. Reverse lights not working!!
    By imported_richcarthy in forum Classic Audi Forum
    Replies: 1
    Last Post: 1st October 2004, 14:06
  4. Brake Lights not Working!! HELP!!
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2003, 12:41
  5. URGENT - BRAKE LIGHTS NOT WORKING!!
    By Naresh in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 12th April 2003, 21:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO