Badger5AH Fabrications
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Steve_N's Avatar
    Derv Power

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    203

    Controller connection problems

    I turned on the Xbox this morning using the controller as normal, and all 4 lights on the controller were flashing. There were no quadrant lights on the xbox, to show if anything was connected. I have tried loads of times today to try to reconnect them but the xbox wont find the controller. Has any one ever experienced this at all, or will i have to splash out on a new controller. Any help would be greatly appreciated.
    Black LCR now gone

    Blue A4 Avant in its place

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,914
    try reconnection would be the obvious course of action as would be checking the batteries.....new controller needed but I'd borrow one to make sure it is the controller.

  4. #3
    Steve_N's Avatar
    Derv Power

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    203
    I have tried reconnecting, they just wont find each other. As for the batteries i have a battery pack on it, but did try some new AA's in there just in case. Will have to try and find someone with a controller to check the xbox is ok.
    Black LCR now gone

    Blue A4 Avant in its place

  5. #4
    Dazmo's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2009
    Location
    Leicestershire
    Posts
    1,775
    Quote Originally Posted by Steve_N View Post
    I have tried reconnecting, they just wont find each other. As for the batteries i have a battery pack on it, but did try some new AA's in there just in case. Will have to try and find someone with a controller to check the xbox is ok.
    Are you pressing connect on the console first? and then on the controller as i found this solved many problems i had rather than the other way around.

    Do you have 2 controllers as sometimes one can be LOCKED onto the first quadrant.

    Check your console settings im sure theres something in there about controller/settings.

    Had this problem so many times you wouldnt believe and i just messed about with things and always got them working again.

    The solution is always the simplist of things.

    I cant quite remember what i did to get mine to work but your pad is most likely fine and its just your connection.
    Last edited by Dazmo; 5th October 2009 at 03:48.


    Maritus Blue Audi A4 3.0 V6 S-Line TDi 275bhp, 585nm Torque

  6. #5
    Steve_N's Avatar
    Derv Power

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Gosport, Hampshire
    Posts
    203
    I have tried pressing connect on the xbox first and the controller first, this has been tried many times. I have unplugged the xbox, taken the batteries out of the controller, moved the xbox to a different location, but no luck.
    I have only 1 controller, so there cant be any issues with locked quadrants, I have just bought a new controller off ebay, so when that arrives hopefully that will connect, as at the moment i cant check any settings.
    Black LCR now gone

    Blue A4 Avant in its place

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO