EM TuningMonster Motorsport
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    A3 SportBack 2TFSI quattro DSG

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Norway
    Posts
    227

    Instrument light coding

    Hi

    Is it possible to code my instrument light in navi and clima control
    to be on always? My cluster is on always and I want the rest to be on to.

    Please help.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    1wheelonly's Avatar
    cabriolet

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    The Lounge
    Posts
    2,062
    dont think theres an option for that
    LOTS DONE, LOTS SPENT !!!!

  4. #3
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,111
    Not afaik either as its all controlled via the headlight switch signal & dimmer is of course via the dial, but could rewire it to work of ignition.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Scotland, Ayrshire
    Posts
    108
    not sure if this will work but here you go
    if it does please get back and tell us
    <img src=http://www.pbase.com/image/120812615.jpg border=0 alt= />

  6. #5
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Scotland, Ayrshire
    Posts
    108
    sorry just read your post properly

    but it may be usefull to someone if it works
    <img src=http://www.pbase.com/image/120812615.jpg border=0 alt= />

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO