Monster MotorsportEM Tuning
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    77

    boost presure ???

    im trying to log the boost on my 2000 a3 1.8t

    Am i right in thinking its blocks 115? because this is just reading error

    im new to vag com having just got my genuine hex com lead from eaby

    everything else seems ok fault code check and the lower blocks just cant get a reading for the turbo

    cheers

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,357

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    You probably dont have that block. Is your car drive by cable, ie do you have a throttle cable?

    If so you will not have it, if you are DBW you should be able to access the MAP sensor readings etc

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    77
    got it in one i have a agu engine with cable throttle

    shame as thats the main reason i got vag com

  5. #4
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    53
    so if you got the AEB engine drive by cable you cant get boost from vag-com?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO