Volks AutosSky Insurance
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cambridge
    Posts
    90

    Connection issues

    I seem to be having a few difficulties getting vag-com to work . I'm using an non opto cable, using v 409 of the software.

    When I test the cable it come up saying " test ok, non opto cable, genuine rosstech interface" everything looks ok here

    Then when I connect the cable to the car, I get a message saying "interface not found"

    The annoying thing is, that the first ime I tried it, everything worked beautifully! It was only after about 10mins of messing around with the software it all went wrong. Last thing I accessed was the "sound system" tab, after that it crashed and has never recovered.

    I have tried it on another laptop, still no joy. Not got access to another car or cable, so not sure where to go next?

    Any ideas out there??

    Thanks
    James

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cambridge
    Posts
    90
    Oh, I forgot to mention. The blue light on the connector housing is on.

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Magdeburg, Germany
    Posts
    286
    Doesn't make sense, we never sold "genuine ross-tech interfaces" with blue LED's.
    Sebastian @ Ross-Tech.com

  5. #4
    andybnwc's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    lancashire
    Posts
    744
    You got a cheap ebay dumb dongle they wont read all modules , i done the same and in the process of buying genuine ross tech products
    99 Nogaro S4 now black bonnet and roof,blackdiamond discs and pads,Hybrid K04 with uprated actuators ,Rs4 clutch custom lightweight flywheel, esp lightweight pulley set ,Rs4 intake pipes ,rs4 mounts ,full samco hose set,F-hose delete ,BMC carbon induction, full stainless exhaust with de cat pipes, custom chip,18"ultra lights,LED rear clusters,6000k xenons ,LED sides,KW coilovers,powerflex bushes ,Boost guage in pillar pod,isotta steering wheel and gearknob,B&M short shifter

  6. #5
    Rev-head's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Perthshire
    Posts
    2,955
    PM sent
    Urq RR
    S2 Coupe...RS2 +
    S2 Avant (slipper wagon spec)
    A4 AVANT TDI

  7. #6
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Magdeburg, Germany
    Posts
    286
    Quote Originally Posted by Rev-head
    PM sent
    Sounds like calling somebody about having sent him an email, but seriously why not telling what you have to say right here instead of being mysterious?
    Sebastian @ Ross-Tech.com

  8. #7
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cambridge
    Posts
    90
    Quote Originally Posted by Sebastian
    Doesn't make sense, we never sold "genuine ross-tech interfaces" with blue LED's.
    Ok, thanks. But it's what your software said, not me!

    Be it a genuine interface or not, I would need to buy the licensed version from you anyway, as I need some of the funcationality of the full version. However, I would like to get the shareware version working first as you keep mentioning on your website that you offer no refunds!

    Why would I buy something that might not work, and not be able to get refunds on??

    Thanks

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO