Badger5EM Tuning
Results 1 to 4 of 4

Thread: Vag-Com Problem

  1. #1
    Ibzzzzz's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    666

    Vag-Com Problem

    i have an audi a3 1.8 20v sport. i been reading into the vag-com forum and am willing to buy a wire and the release for the vag-com to work, but i have discovered that having an aftermarket radio wont let me use vag-com? is that correct?

    i didnt have the bose system i had the gamma stereo does this make any difference? can i work around this? i need to reset my airbag light bofore my m.o.t runs out!!!

    thanks for any help in advance!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bearthebruce's Avatar
    Ross-Tech, LLC

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ambler, PA
    Posts
    331
    The aftermarket radio problem is well documented on our website:
    http://www.ross-tech.com/vag-com/aftermarket-radio.html
    The page will detail how you can correct the problem on most radios.
    -Bruce-
    Ross-Tech, LLC
    Bruce@Ross-Tech.com

  4. #3
    Ibzzzzz's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    666
    would it be easier just disconnecting the system totally before attempting because it is a very expensive unit which i dnt wana ruin.

  5. #4
    bearthebruce's Avatar
    Ross-Tech, LLC

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ambler, PA
    Posts
    331
    If you disconnect the radio, then the problem will go away.
    -Bruce-
    Ross-Tech, LLC
    Bruce@Ross-Tech.com

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO