Monster MotorsportEM Tuning
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3

    5 Beeps on Startup after VCDS mod

    Hi all

    Iam driving a Audi a4 (b8) 2.0 TFSI 2011 and just added gauge needle sweep and after that mod the car gives 5 beeps on each startup every time?

    Have I missed anything? used long coding helper and ticked the box under instrument cluster

    Best Regards

    Marcus

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    Does it do it if you remove the needle sweep?

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Its still there after I put i back to normal

  5. #4
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    Any faults present?

    Post an autoscan.

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Address 17:8K0 920 930 M recoded (Long Coding) from 0F04090002000008010000 to 0B05090002000008010000 (06325/000/00000) Wednesday,27,February,2013,19:52:45:37412
    Address 17:8K0 920 930 M recoded (Long Coding) from 0B05090002000008010000 to 0B04090002000008010000 (06325/000/00000) Wednesday,27,February,2013,19:57:54:37412
    Address 17:8K0 920 930 M recoded (Long Coding) from 0B04090002000008010000 to 0B01090002000008010000 (06325/000/00000) Wednesday,27,February,2013,19:58:35:37412
    Address 17:8K0 920 930 M recoded (Long Coding) from 0B01090002000008010000 to 0B04090002000008010000 (06325/000/00000) Wednesday,27,February,2013,20:01:32:37412


    Could I use 0F04090002000008010000 and copy it into the long coding to be able to go back from the start?

    Ill make a Autoscan tomorrow if aint possible to reverse it with 0F04090002000008010000.

 

 

Similar Threads

  1. Hill Hold Assist VCDS Mod
    By Silky-S3 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 97
    Last Post: 24th April 2014, 11:35
  2. Blue smoke for 2 seconds on startup after 1 week of not running... Worried or Not??
    By kevin00 in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 18th March 2011, 18:08
  3. Beep on Startup
    By XPOWER in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 23rd January 2011, 17:14
  4. S3 0-60 after remap (mods to put in faq perhaps??)
    By nky_84 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 19
    Last Post: 9th January 2008, 09:07
  5. After run mod S4
    By s4mark in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 10th June 2007, 17:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO