Volks AutosEM Tuning
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    624

    Block 014/015 not working

    Blocks 014 & 015 are showing up as blank when I load the up. I understand they should show a numeric value - the number of misfires, zero if no misfires.

    Any ideas why this is showing up as blank? Everything else appears to be working normally for me.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,094
    Which chassis is this, model etc.

    Log of the car?

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

 

 

Similar Threads

  1. 1985 4000S Power Locks/heated seats not working
    By spanky442 in forum Classic Audi Forum
    Replies: 3
    Last Post: 3rd September 2004, 03:42
  2. Rear speakers not working
    By V1RDE in forum In-Car Entertainment
    Replies: 3
    Last Post: 1st November 2003, 16:47
  3. Brake Lights not Working!! HELP!!
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2003, 12:41
  4. URGENT - BRAKE LIGHTS NOT WORKING!!
    By Naresh in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 12th April 2003, 21:57
  5. heated mirrors not working.
    By moschino in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 8th January 2003, 17:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO