JMB RetrofitsAH Fabrications
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    11

    no response from controller help plz not the same prob

    hi trying to find out why my a3 wont start i brought an cable off ebay got vcds lite the ports check ok
    test says port ok interface found.
    i can get readings from the abs controller,the central locking & radio
    but nothing else if i try any others i get no response from controller any ideas plz
    just to say that when i switch my ignition on i only get the battery light to come on but replaced the battery and still the same
    Last edited by bono; 7th February 2011 at 19:41.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bearthebruce's Avatar
    Ross-Tech, LLC

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Ambler, PA
    Posts
    331
    Does it say, "K1 Ok, K2 Ok" when you run the test? I'm thinking that one of the two diagnostic bus connections is not functioning.
    -Bruce-
    Ross-Tech, LLC
    Bruce@Ross-Tech.com

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    11
    Hi thanks for reply got everything working now just sat there trying to start car then all of a sudden all the dash lights came on as they should and she started up! now i plugged in the cable and all the controllers now responding! i have switch the car off & on and she`s starts first time but i dont want to drive her in case she dont start again! i have a list of codes to find out about i hope one of them shows the nonstarting prob

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO