Volks AutosSky Insurance
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2

    Unhappy Audi Bose Stereo problems

    Hi All,
    First post so please be gentle with me :-/
    I have a problem with my stereo in that although the display works fine for both CD and Radio, there is no sound output what so ever. The sound is definitely not on mute and ive looked for other settings that might have caused this. I took it to the audi garage who pulled the unit out to check the connections and there seemed to be no problems. They said that it could be a problem with the amp but to check it out would take a few hours work.
    I wondered if any one else had experienced a problem like this with their stereo/amp. Any advise on what the problem might be?

    Appreciate you help on this.

    SD

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    dany2k's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lancashire, England
    Posts
    292
    hi mate, have you checked the fuse for the amp? if possible hook it up to vagcom: im sure there is a diagnostic check on the system. regards, danny
    Audi A3 8L 1.8T Quattro 180 in black. Totally standard: for now...

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Thanks Danny. I havent done that but will try and have a look to see if that solves the problem. Thanks again.

    SD

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nottingham.
    Posts
    3
    What car do you have?

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO