Chris NottSky Insurance
+ Reply to Thread
Results 1 to 18 of 18
  1. #1
    OEM+

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grantham, Lincolnshire
    Posts
    93

    Tapatalk problem

    I installed the Tapatalk application on my iPhone a few days ago and it worked a treat with this forum. The last day or so though I don't seem to have been able to connect:



    I have removed it from the favourites and added it again but still get the same error.

    Any ideas why?
    Is this happening to anyone else?
    Ebony Black 2004 A4 Avant 1.9 TDi Sport

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    OEM+

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grantham, Lincolnshire
    Posts
    93
    Oh yeah, there was an update this morning to version 1.5.6 - but I'm still getting the same error.
    Ebony Black 2004 A4 Avant 1.9 TDi Sport

  4. #3
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Hi,

    Try now for me?

    Cheers,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  5. #4
    OEM+

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grantham, Lincolnshire
    Posts
    93

    Re: Tapatalk problem

    It's working now! What was the issue?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ebony Black 2004 A4 Avant 1.9 TDi Sport

  6. #5
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    To be honest, I couldn't pin-point it with any degree of accuracy (which I guess is a prerequisite to be pin-point). The server-side portion of it was there and appeared to be working, but by your response it seems that killing-it and reinstalling somehow fixed it.

    Ask me no questions and I'll tell you know lies fits in this case!

    The software is still in Beta for vB4 based forums - so it might be a little hit and miss for a while - there's considerable work getting done daily on vB4 at the moment, and I think tapatalk is worked-on pretty regularly too, so the future should be fairly bright...

    Regards,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  7. #6
    OEM+

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grantham, Lincolnshire
    Posts
    93
    Ahh, fair enough then!

    The update for the client on my iPhone said it had better support for vB4 forums! It all seems good now though...

    Thanks for sorting it so quickly!
    Ebony Black 2004 A4 Avant 1.9 TDi Sport

  8. #7
    Marc1's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    721
    I can't even get audi-sport on tapatalk. I only bought it to use with ASN too and it's not listed as compatible now. Any ideas? Or am I just being a numbnut?!
    For Sale
    B6 S Line Saloon rear bumper,B6 A4 Upper Grille,B6 1.9TDI catback exhaust,B6/B7 Full Piano black inlays,B6/B7 RNS E/GPS Sharkfin,B6/B7 Side airbags,B7 2.0TDI Intercooler and MAP sensor

  9. #8
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    26
    I'm also having the same problems with tapatalk since downloading it this evening. Is this related to the current work going on with the server ?
    2004 A4 1.8T Quattro S-Line (190) Saloon.
    RNS-E, Xenon Headlights, BOSE
    Bailey DV, Forge Intake Pipe, Milltek Exhaust, Re-Map, Tarox G88 Discs, Ferodo DS-2500 pads.

  10. #9
    OEM+

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Grantham, Lincolnshire
    Posts
    93
    Mine seems to be working OK guys... Just loaded it on my iPhone and all is well!
    Ebony Black 2004 A4 Avant 1.9 TDi Sport

  11. #10
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    26
    Perhaps I am doing something wrong. I've downloaded the free version.
    When I try to browse the automotive area or search for "Audi" I don't see this forum.

    Sorry for posting in this section if it is working, but if anyone can give me some pointers on what I'm doing wrong I will be very grateful.

    Graeme
    2004 A4 1.8T Quattro S-Line (190) Saloon.
    RNS-E, Xenon Headlights, BOSE
    Bailey DV, Forge Intake Pipe, Milltek Exhaust, Re-Map, Tarox G88 Discs, Ferodo DS-2500 pads.

  12. #11
    Marc1's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    721
    FactionOne can you or another moderator help us with this please. I have the full paid for app, but audi-sport.net does not show anywhere, however when I log on using Safari I get a message to say it's compatible with Tapatalk, grrrr.

    CHeers guys, hope you can help
    For Sale
    B6 S Line Saloon rear bumper,B6 A4 Upper Grille,B6 1.9TDI catback exhaust,B6/B7 Full Piano black inlays,B6/B7 RNS E/GPS Sharkfin,B6/B7 Side airbags,B7 2.0TDI Intercooler and MAP sensor

  13. #12
    JD09's Avatar
    I'm not modding, I'm improving

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cheshire, Alderley Edge
    Posts
    3,080
    Sorry to bump this guys but I have the same. Works fine with Cliosport.net but just doesn't show for Audi sport?

  14. #13
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Folks could you let me know if this is any better now please?

    Cheers,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  15. #14
    MikeSel^'s Avatar
    Systems Support Specialist

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Hull, UK
    Posts
    554

    Re: Tapatalk problem

    It's working fine over here Rob ;-)
    The opinions expressed here represent my own and not those of my employer.

  16. #15
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    52
    I can't seem the find ASN on tapatalk either! I only downloaded the app because I was linked to it when browsing the forum from my iPhone.

    Can anyone shed some light on how to get ASN on tapatalk please?

    Thanks

  17. #16
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Quote Originally Posted by MikeSel^ View Post
    It's working fine over here Rob ;-)
    Quote Originally Posted by s3forthemrs View Post
    I can't seem the find ASN on tapatalk either! I only downloaded the app because I was linked to it when browsing the forum from my iPhone.

    Can anyone shed some light on how to get ASN on tapatalk please?

    Thanks
    Sorry folks - MikeSel^ could get in because he'd probably set-up previously, there was one little fix which makes it more visible to new users which I forgot last night - you should now get in fine s3forthemrs...

    Cheers,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  18. #17
    JD09's Avatar
    I'm not modding, I'm improving

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cheshire, Alderley Edge
    Posts
    3,080

    Re: Tapatalk problem

    Weird! Wouldn't find it in search but scrolled through five pages in automotive and can now see it.

    Added than you!!

  19. #18
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    52
    cool! ASN now appears in the "new" section quite prominently.

 

 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO