EM TuningVolks Autos
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    2000 a4 1.8tqs-yellow

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2008
    Location
    perth
    Posts
    1,197

    Forum very very slow?

    Is anybody else finding it very slow? I can go on othes sites and everything is fine but lately it has been very slow when im on here.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Hi,

    We're aware of this issue, and it's been particularly poor tonight - we're working on it at present.

    There's a good chance I'll be announcing some brief downtime in the near future as we've got another update to implement which will hopefully help with this and a few other issues. We'll keep you posted...

    Thanks and regards,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  4. #3
    david_phillips95's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    538
    i have noticed this, when scrolling down there is quite a bit of lag. Other sites are fine. Hopefully it gets better.

    Davie

  5. #4
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Quote Originally Posted by david_phillips95 View Post
    i have noticed this, when scrolling down there is quite a bit of lag. Other sites are fine. Hopefully it gets better.

    Davie
    Hi Davie,

    Could you clarify this a bit for us please? When you say scrolling down do you mean that as you use the scroll-bar/scroll-wheel on your mouse to move around a page that has fully loaded (and your browser shows 'Done' with no load-progress bar showing) there's lag, or is it that the page is slow to load meaning that you're scrolling but the content hasn't loaded yet, and you have to wait before you can continue to scroll-down, or something else entirely?

    Thanks and regards,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  6. #5
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,087
    I've experienced only today, where the page seems to have loaded, then I start typing in the box, then I look up to realise the text has for some strange reason gone down one line & deleted some of the text at the beginning, its almost as though the reply box is kinda finishing to load all though it had finshed or reloading itself if you get me Rob, very weird indeed.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  7. #6
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,502
    Prior to the upgrade, you was able to click on links or other parts of the forum before the page was fully loaded up, but with the current setup, you need to wait for the complete page to load up before you can do anything. I find this quite annoying, as I have limited bandwidth at place of work, and it hinders my speed of going through the forum compared to before.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



 

 

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO