Sky InsuranceBadger5
+ Reply to Thread
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 121 to 160 of 180
  1. #121
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    OK so the smiley button in the quick reply box should be working now... Those of you using Internet Exploder might need to install an add-on which will allow it to parse some CSS wizardry correctly - it's called Firefox

    Seriously though, in Firefox it should be pretty usable now, I'm less confident in IE - I'll check on a Windows 7 desktop later but for now I'm on an XP machine and that only has IE6, so there's absolutely no hope of it looking right in that, and there's no way I'm infecting my machine with an Internet Explorer update I'm sure I'll find things looking a little odd in a current version of IE when I check - If it can be resolved quickly it will be, if not, it'll have to wait its turn...

    Cheers,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #122
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    Cool smileys back, cheers rob.

    Just got that disappearing text thing again & the page had loaded fully afaik.

    Also CSS comment may explain why when you post it say has a limit of how far across the page the text goes, eg. rob you're post writes across to just past your signature end then goes to a new line, bot other times when you view it it would go all the way along to above the reply clicks, I'll have a look on FF.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #123
    Quote Originally Posted by FactionOne View Post
    OK so the smiley button in the quick reply box should be working now... Those of you using Internet Exploder might need to install an add-on which will allow it to parse some CSS wizardry correctly - it's called Firefox

    Seriously though, in Firefox it should be pretty usable now, I'm less confident in IE - I'll check on a Windows 7 desktop later but for now I'm on an XP machine and that only has IE6, so there's absolutely no hope of it looking right in that, and there's no way I'm infecting my machine with an Internet Explorer update I'm sure I'll find things looking a little odd in a current version of IE when I check - If it can be resolved quickly it will be, if not, it'll have to wait its turn...

    Cheers,

    Rob.

    As Internet Explorer has 62% of the browser market compared with Firefox's 24% perhaps combatibility with IE 7/8 should be considered more important than with Firefox and testing be done accordingly.

    Personally I have both Firefox and IE8 running in Windows XP and much prefer IE8.
    Dave R (h5djr)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    A3 8V 2.0 TDI-184 Sportback Sport s-tronic quattro - Silver + lots of options - my 9th A3

  5. #124
    Staz's Avatar
    is a retronaut

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bristol (mostly)
    Posts
    6,168
    I'm sure Rob isn't making FF the priority, it's just that fixing glitches in one browser may be easier than another.
    8P2 S3

    For advice on Air Con problems please read my FAQs.
    To find ASN members with VCDS check out the MAP.

  6. #125
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    But Dave does have a very good point overall, the biggest share of browser use is IE, but what does the ASN server logs show for reported broswers used, is FF the widest used browser on the site or IE, if its indeed IE then I would have thought this would be the browser to make more compatible for now & then work out the kinks with FF.

    Of course this is in an ideal world, as changing one thing for one browser could affect the use of another, not the easiest of jobs for sure.

    It isnt me is it, the posts are seperated now within the thread???

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  7. #126
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    Another query, when is the issue of only displaying 20 threads without going to the next page going to be resolved please, so to 100 & tried 50 but nadda, nowt, niente

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  8. #127
    Staz's Avatar
    is a retronaut

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bristol (mostly)
    Posts
    6,168
    Quote Originally Posted by NHN View Post
    But Dave does have a very good point overall
    Did you read my post? More people are probably on IE yes but I'm sure Rob is trying to fix lots of bugs as he goes along and not giving FF the priority.
    8P2 S3

    For advice on Air Con problems please read my FAQs.
    To find ASN members with VCDS check out the MAP.

  9. #128
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    Yes I read it, but does that automatically mean that, because you speculated about what Rob may or may not be doing, that others cant comment in reply to what Dave said, cause that last post of yours seems to come across like that mate, I was merely replying to his comments which in all honesty were very fair & logical.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  10. #129
    Staz's Avatar
    is a retronaut

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bristol (mostly)
    Posts
    6,168
    The way it read I thought you were replying to me.
    8P2 S3

    For advice on Air Con problems please read my FAQs.
    To find ASN members with VCDS check out the MAP.

  11. #130
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    No mate, tbh it was in reply to a subject highlighted, also querying out of interest what the server logs show as to which browsers are more widely used on asn, wasnt specifically directed at one person, just a discussion on a good point made by Dave.

    Out of curiosity, why are our post etc info on right & the wording below our username highlighted in red sometimes, I thought maybe its because of posted within a specific time on the thread or because of the thread type/area but some posts further up by say me or others dont show in red, weird one or am I being tad thick.
    Last edited by NHN; 7th February 2010 at 16:21.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  12. #131
    Well, as Rob seems reluctant to load any form of Internet Explorer on his computer for some strange reason, let me give him some information.

    As far as I can see at the moment, everything seems to be working OK when using IE8. The basic apperance seems OK apart from the Report a Post triangle being so small and almost black on black. The smilies are now they should be on he Go Advanced screen etc.

    If he wants me to look at anything specfic about ASN on IE8 then he only has to ask.
    Dave R (h5djr)
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    A3 8V 2.0 TDI-184 Sportback Sport s-tronic quattro - Silver + lots of options - my 9th A3

  13. #132
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    I wouldnt say everything, but think these little tweaks can be mentioned later.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  14. #133
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    Can we have back the function which lets me see the threads I have started?
    It was 'View Forum Threads', but that's looks to be gone, only leaving us with 'View Forum Posts' which displays all posts I've made.

  15. #134
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,098
    Yes I too found this useful as yesterday was looking for some someone had started & couldnt find the link anywhere, also the guys recent postings were incomplete.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  16. #135
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,519
    Quote Originally Posted by jojo View Post


    Rob/Admin, can you have a look at the little blue icon you click on that goes to new posts within a thread, it's not working at all for me. This button I'm on about --->
    ^^ Rob, any chance you can look into the unread/new posts button? ^^ This icon above appears on the left of threads when some one makes a new post in a thread, and when you click on it, it goes to the first new 'unread' post of that thread, but it's current function, when it appears, goes to the last post of the thread, which this button "" does.

    Unless it's just me that has this problem?



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  17. #136
    JD09's Avatar
    I'm not modding, I'm improving

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cheshire, Alderley Edge
    Posts
    3,080
    Hi guys. Just noticed this after the tapatalk thread. Any ideas on why Audi sport doesn't show up in tapatalk? Cheers.

  18. #137
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,519
    Is anyone having the same problem as me with regarding reading new 'unread' posts within an existing thread? I can either go to the last reply of a thread and scroll up, or using the blue button on the left will take me to the top of the page the first new post is on.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  19. #138
    batwad's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Beds
    Posts
    841
    Quote Originally Posted by Staz View Post
    Another is that links aren't automatically underlined. Not a major thing I know but it does make them stand out a little.
    Can I second this? How am I supposed to tell if someone has included a link in their message without hovering over every single word to see what happens?

    To illustrate the point, that previous sentence included three links to Google.

    Also, search seems to always sorting results by the post title (which is utterly useless) rather than the far more useful descending date of latest post.

    And I think an entire thread I replied to last night about my radio playing up has disappeared, but seeing as I don't trust search it's hard to tell.

    I work in IT so I know how hard upgrading a system is, admins you have my sympathies
    03 A3 (8L) TDi quattro Sport, Aluminium Silver with leather, armrest, cruise, xenons and me at the wheel

  20. #139
    mdre83's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South East
    Posts
    629
    It's probably looking me right in the face but, where did the 'veiw threads started by' XxXxXxXx user go?
    A3 8P2 2.0TDI S-Line 170 SB | Brilliant Red | Full Leather | BOSE | 6 Disc Changer | None Smoking Pack | Light Interior Pack (Converted to LEDs) | Rear Parking Sensors | S3 Air Vents | S3 Mirrors - Stolen!| S3 Pedals |

  21. #140
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,519
    Quote Originally Posted by mdre83 View Post
    It's probably looking me right in the face but, where did the 'veiw threads started by' XxXxXxXx user go?
    That part is not working at the mo', admins know of the problem.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  22. #141
    mdre83's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South East
    Posts
    629
    Quote Originally Posted by jojo View Post
    That part is not working at the mo', admins know of the problem.
    Ah! cool, cheers JoJo
    A3 8P2 2.0TDI S-Line 170 SB | Brilliant Red | Full Leather | BOSE | 6 Disc Changer | None Smoking Pack | Light Interior Pack (Converted to LEDs) | Rear Parking Sensors | S3 Air Vents | S3 Mirrors - Stolen!| S3 Pedals |

  23. #142
    It's all in bits

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Bristol
    Posts
    219
    Some threads don't seem to appear when searching. I noticed this happening to some other threads and assumed they got lost in the site change over process, although I thought some were created since it. However I know this one was definitively created well after that. I can actually find the thread via Google, but not through the site Search. The thread in question is this one. I searched using key words in the thread (ribe is a good one as it only returns 1 thread), my user name and via the posts by this user option on my profile but none appeared to return it.

  24. #143
    RIP S3dave

    Status
    Online
    Join Date
    May 2004
    Location
    nr Glos
    Posts
    7,175
    forum is reporting back servo too busy several times these past few days, when it responds at all
    **http://www.facebook.com/Badger5Ltd**

    NEW NEW NEW eShop now LIVE>
    www.badger5.biz

    Badger 5 Ltd, Queen Annes Gate, Oldends Lane, Stonehouse, Glos, GL10 2DG


    http://www.badger5.co.uk, Tel:01453822880
    bill@badger5.co.uk
    **NEW** Badger5 Section CLICK here>> http://www.audi-sport.net/vb/213-badger-5/

  25. #144
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,899
    I have asked whats happening so should get a reply and can convey

  26. #145
    Sarah's A3's Avatar
    MODERATOR V6 S3 Hybrid

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cheshire to Perth AU
    Posts
    5,923
    Yes the server message is happening daily recently! Maybe its with all the new members we seem to be getting which is good!


    Mauritus Blue 3.2 V6 S Line Quattro DSG Xenons Sunroof Leather Sat Nav/Changer/TV/Text W8 & Int Light Pack Dark H/Lining Tints PDC S3 Kit '11 Rears Sachs/Eibachs & more... Build Thread

  27. #146
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,519
    The Administrators know of the problems and are working on the performance issues over the next week.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  28. #147
    Sarah's A3's Avatar
    MODERATOR V6 S3 Hybrid

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cheshire to Perth AU
    Posts
    5,923
    Quote Originally Posted by jojo View Post
    The Administrators know of the problems and are working on the performance issues over the next week.
    Brilliant, thank you for the update


    Mauritus Blue 3.2 V6 S Line Quattro DSG Xenons Sunroof Leather Sat Nav/Changer/TV/Text W8 & Int Light Pack Dark H/Lining Tints PDC S3 Kit '11 Rears Sachs/Eibachs & more... Build Thread

  29. #148
    JD09's Avatar
    I'm not modding, I'm improving

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cheshire, Alderley Edge
    Posts
    3,080
    Hi Guys,

    I know that the site was down most of today for maintenance etc. Just a quick nudge to say the classifieds section currently doesn't work, i.e. it doesn't go anywhere.

    Not a gripe, just a helpful pointer

    Cheers,

    JD

  30. #149
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,899

    Site Upgrade (05-01-10) - Post Problems/Requests Here (READ INSTRUCTIONS IN POST #1)

    Thanks JD

  31. #150
    JD09's Avatar
    I'm not modding, I'm improving

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cheshire, Alderley Edge
    Posts
    3,080
    Another quick note after the work this morning, currently Vbulletin rather than AudiSport logo, top left;



    (sorry, work is slow at the moment!!)

  32. #151
    sulaiman's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Posts
    283
    Have you guys changed the new post layout?

    Mine appears like below with a larger row height than usual

    A3 TDI Sport

  33. #152
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,021

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    No we haven't but the latest version of VB has. there are 100's of CSS changes we are having to sort out. We will get to it, it is on the list but thank you for pointing it out

  34. #153
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,021

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Hi all

    Just to keep you all up to speed, I have sorted out some of the little bugs in the Classifieds and it's looking a little better. I have removed the most popular and the latest off the bottom of the page as these were not working at all well. If I get 5mins I'll see if I can re code them.

    The Blog has a background now, Yes it's white but at least you can now read it.

    I hope you are all enjoying the new found speed of the new server and hopfully this will mean we can get all the other fixes done. I have been asked not to make too many changes (infact they asked me to make none, but that ain't going to happen) for the first week as they want to keep working on the database and tweeks to keep the speed up.

    As always let us know what you find, like, dislike etc and now the server seems to be working we will see what we can do.

    All the best

    A

  35. #154
    BillTheButcher's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    132
    Whenever I click Mark Forums Read I get the following message:
    Your submission could not be processed because a security token was invalid.
    Is there something I need to do to fix this? Thanks.

  36. #155
    Blue_Thunder's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Liverpool
    Posts
    1,693
    Hi guys, I quite like the black theme... very discreet in work!

    Would it be possible to change the thread icons? I'm finding it very difficult to distinguish between the threads i've read and the ones I haven't.

    Also, I see above that you are finding IE particularly troublesome. I really hope you can sort something out, as this is my view from work!

    Mo power, mo problems

  37. #156
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    POSTED IN THE NEW COLOURS THREAD ALSO:

    Not sure if this has already been mentioned but since the new colour I find that it's a lot slower to navigate around the site.
    Doesn't seem like it's an internet connection speed or anything, more like when you are running a memory hungry application.
    For example, when I scroll up and down or click on things there is a noticeable pause before anything happens. Especially if I click and drag the scroll bar at the side and move the page up and down, or use my mouse scroll button. Pause pause pause pause.

    I'm using IE and it has happened when browsing the site from a few PCs.

    Anyone else notice this?

  38. #157
    ALPINE's Avatar
    Yes its diesel, now cry u lost

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    S/E LONDON / KENT
    Posts
    3,086
    colours are 100% better in the A3 section now. alot easyer to read. Forum is slightly slower but still better than it was before.

    top job fellas

    Now to many mods to list! Lots of power, torque and Leather!

  39. #158
    crazylegscrane's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2008
    Location
    London
    Posts
    156
    much better looking site now, much easier on the eyes with the black background

    Good Work
    S3 Sept 08 to.....
    A3 2.0 TDI Sport April 04 - May 08

  40. #159
    slepy's Avatar
    5th Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Sheffield
    Posts
    1,128
    I've looked at forum today from my laptop without logging in using firefox. I think it opens it on a different skin and all you can see
    is white background with blue letters but everything messed up properly. Exactly the same way when I change skin of the forum.
    Other than that it absolutely flies when I use GG Chrome

  41. #160
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,899
    Quote Originally Posted by slepy View Post
    I've looked at forum today from my laptop without logging in using firefox. I think it opens it on a different skin and all you can see
    is white background with blue letters but everything messed up properly. Exactly the same way when I change skin of the forum.
    Other than that it absolutely flies when I use GG Chrome
    tis white writing with black bacground Slepy

 

 

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO