EM TuningChris Nott
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    shariain's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    1,173

    Posting problems

    I am having problems posting in threads using tapatalk app for the iPhone 4S.
    S3 1.8t Ming blue with ivory leather & 18"tt alloys

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    Iain are you using tapatalk 4? x
    Last edited by Sandra; 11th June 2013 at 17:18.
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  4. #3
    shariain's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    1,173
    It's working again.
    S3 1.8t Ming blue with ivory leather & 18"tt alloys

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 179
    Last Post: 2nd September 2010, 16:56
  2. Post problems
    By mattyboyc in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 9th September 2009, 00:11
  3. Problem posting!
    By Foxmeister in forum Site Support & Announcements
    Replies: 35
    Last Post: 26th April 2009, 21:06
  4. Post here 2nd -- A3 2.0 TDI problem
    By DaveS3Turbo in forum Diesel forum
    Replies: 0
    Last Post: 30th April 2004, 21:12
  5. Problems logging in and posting.
    By Stuart_A3_Turbo in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 14th January 2004, 18:25

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO