EM TuningVolks Autos
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    9

    Hi, I'm unable to post anything...

    Hi Chaps.

    As above, I tried to post a hello (twice) and each time it's said they need to be approved by a moderator. I posted the first one on saturday evening and another yesterday and neither show. I have also tried to PM a mod (can't remember which one) but there's no messages showing in my message box.

    It's all a bit bizarre.



    Hello BTW.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    RobMorris's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Aveley, Essex
    Posts
    538
    Hi mate - im the same with one of my first posts
    i think its because I have linked to a pic or my car that has thrown it out?
    im still waiting for me to be approved..??

  4. #3
    quattrojames's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dorset
    Posts
    13,751

    My Social Networking

    Follow quattrojames On Twitter Add quattrojames on Facebook
    Sorry, we've been a bit slow here, should be ok now?
    Ingolstance Read about my A6 HERE.

 

 

Similar Threads

  1. Unable to log into the module (46) !!
    By RGC in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 25
    Last Post: 7th January 2009, 23:55
  2. A4 ECU unable to read faults.
    By h100vw in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 1
    Last Post: 6th April 2008, 13:50

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO