Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Blackburn
    Posts
    61

    rns-e playing up.

    got the rns-e unit and all is well but its playing up. it freezes when i try to change source. i have to keep resetting the whole thing. ive removed the navigation disk but its not helping and im on 650 version..any help?
    also does anyone have a mk2 unit?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,099
    Yes I do.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Blackburn
    Posts
    61
    is it worth me upgrading to the mk2 unit? and can you pm me the price? or il send you a pm

  5. #4
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,099
    PM me.

    The mk2 is a better unit, so thats upto you.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Blackburn
    Posts
    61
    also any idea whats wrong with my unit? everything else seems to be spot on

  7. #6
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8,492
    pull the fuse and leave it out for 12 hours
    then see how it goes

  8. #7
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Blackburn
    Posts
    61
    as mine is a retrofit any idea what fuse it will be?

  9. #8
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8,492
    same fuse as your old radio
    location will be in your book
    or google fuse location.

  10. #9
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Blackburn
    Posts
    61
    just to let anyone who has the same problem know i seem to have fixed the issue but doing a settings reset. it now works perfectly

 

 

Similar Threads

  1. Can an RNS-E with a Dension GW300 Display iPod Track Names/Play Lists?
    By worldofwebb in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 22nd December 2011, 09:33
  2. RNS-E displaying phone can't play radio
    By Rashers in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 25th September 2011, 16:59
  3. Swapping 2010 MK2 RNS-E For 2011 Version, Plug & Play?
    By Paullie in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 50
    Last Post: 13th September 2011, 16:56
  4. DOES RNS-E PLAY DVDS? or can it?
    By CHRISS3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 11th September 2006, 08:22
  5. DOES RNS-E PLAY DVDS? or can it?
    By CHRISS3 in forum In-Car Entertainment
    Replies: 1
    Last Post: 10th September 2006, 20:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO