JMB RetrofitsBadger5
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    S.GLOS
    Posts
    6

    IGNITION PROBLEMS

    Hey people. Any ideas on this. Got into my S2 avant (aby engine) the other morning went out n about no probs. then left the car outside house and tried to go out again in the afternoon and it would not tick over. I thought the immobilisor had gone pair shaped (CLFFORD CONCEPT 300 G4) so I tried new batteries in the remote and removed the car batterie to reset, but I dont think it can be that because i was able to bump start the car. Could it be the ignition barrel ? I can hear the relay ticking as I turn the key so I am confussed on this one. Any suggestions would be great.
    Thanx [img]/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif[/img]

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    DaveACQ20v's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    UK south west
    Posts
    429

    Re: IGNITION PROBLEMS

    Idle control valve ?

  4. #3
    28v6
    Guest

    Re: IGNITION PROBLEMS

    Could also be a dud battery... i.e car battery... on cell down makes all the difference to these sensitive little beasties.....My VR6 did the same recently.. hence new battery, biggest I could get in the space to account for wipers n' things...

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    S.GLOS
    Posts
    6

    Re: IGNITION PROBLEMS

    Thanks people

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO