Chris NottSky Insurance
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    71

    Random question about AMI problem

    Hi there guys its been a while since i've posted anything however i ran into a problem today with the AMI on my sisters Q7. When connecting her 4S to the AMI it plays the first playlist ie all songs from the start every time no matter what track was selected before. just wondering if anyone has had this issue before?

    Many thanks

    hope to hear from you guys soon

    Neil

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,086
    How olds the Q7?

    Have you tried another handset?

    AMI may need an fw update.

    Speculating here, as need more data.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    71
    Sorry its a 2012 Q7 just under 12 months old I was and as far as I'm aware the iphone 5 works ok with the adapter cable obviously. Does anyone know if there is a downloadable fw update for the ami and if so could anyone post a download link

    Many thanks

  5. #4
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,086
    When you say no matter what track was playing before, when do you mean before, as in when as last connected to the car or last time she selected a track when its all plugged in still without a disconnection?

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Plymouth, Devon
    Posts
    71
    Sorry it was the last track selected when playing on the phone so it when it was connected it would start playing music from the first track on the phone. However I went out and had a look and dfu'd the iphone restored and put all the music back on and it worked absolutely fine with the view it must be £500 apple and not the £60,000 Audi at fault. I've since has to do it with my iphone 5 when it started doing it in my a3 and as expected everything worked fine after weird one tho

  7. #6
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,086
    That's Apple I products for you lol, glitch in IOS maybe.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

 

 

Similar Threads

  1. Random question about number plates...
    By CorrDogg58 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 22nd February 2013, 15:25
  2. Question about 2 problems
    By NOLOGY in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 19th October 2008, 19:26
  3. simple question about my 1.8t
    By sport99quattro in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 26th November 2003, 22:31
  4. Questions about the original Audi body kit
    By jxm96c in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 12th November 2003, 11:27
  5. Quick question about Audi a4 coilover kit
    By anwar in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 27th May 2003, 22:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO