Badger5JMB Retrofits
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Vertigo1's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,624

    Question for any owners of recent cars with B&O

    My car came back from the dealer today with a software update on the MMI (well half of one - long story).

    Amongst other changes, I've noticed this screen:



    Now that was taken when I first got the car with the original software update. Note how it says "Tone (B&O)" at the top.

    Well now it doesn't say that, it just says "Media". The thing is, I'm not entirely sure whether it sounds the same as before. I think it sounds a bit different (worse) but this could be because I've been in a different car for the last four days (also with B&O) and my brain has just become attuned to that and now mine sounds different.

    Or, it could be that they've buggered it up and the system doesn't think it has B&O installed any more!

    Can anyone with a recent model which has the more recent software installed and also has B&O check this menu and let me know what theirs says at the top.

    The newer software is version number MHIG_EU_AU_K0337_1. Other tell-tale signs of the more recent software are the presence of a Messages icon in the Telephone menu (albeit greyed out) and the phone signal strength bars (in the bottom right corner in the image above) are now in a little box with an icon of a phone to the right of them).

    Ta
    Daytona Grey Audi A3 2.0TDI 150 S-Line with Tech Pack, Comfort Pack, Interior Light Pack, Alcantara/Leather seats, B&O sound, DAB radio, Folding/dimming mirrors

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Banned

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    SW
    Posts
    2,353
    Oh dear. I had a dealer trip on Friday when engine management light came on . Dealer updated system but mine still shows 'tone'. Still very much in the dark about wifi tech pack my Audi and connect!

  4. #3
    97catalunya's Avatar
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Southend-on-sea
    Posts
    546
    My software code is without the _1 on the end, I have the same signal logo as you, and a quick check of the sound settings and it says "Media" if accessed from the Media screen, but press Menu then Tone and it says "Tone (B&O)"
    A3 S-Line 1.8TFSI S-Tronic Daytona Grey, Tech Pack, Comfort Pack, B&O, Parking System Plus with reversing cam, HHA, Folding Mirrors, Interior Lighting Pack, Advanced Key

  5. #4
    Vertigo1's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,624
    Cheers for that - mine's exactly the same so it's hopefully all ok
    Daytona Grey Audi A3 2.0TDI 150 S-Line with Tech Pack, Comfort Pack, Interior Light Pack, Alcantara/Leather seats, B&O sound, DAB radio, Folding/dimming mirrors

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Belgium
    Posts
    70
    Mine also tone (B&O)

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 22nd December 2011, 22:41
  2. question for badger 5 or anyone else with engine experience
    By djdougalno1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 2nd August 2010, 21:26
  3. Hello and a question for quattro owners
    By 2.0 8v in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 16th March 2010, 01:47
  4. Question for S3 owners....
    By Ash B in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 20
    Last Post: 24th August 2009, 17:50
  5. A few questions for new owner....
    By sprout99 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2008, 13:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO