JMB RetrofitsEM Tuning
+ Reply to Thread
Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    mikeyboy's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    349

    Android app has stopped working

    Alright peeps just a quick one, I cant log in to audisport.net via the android app anymore it just says "unknown error. Error code logging you in". Anyone else having the same problem?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,890
    I'll let them know

  4. #3
    mikeyboy's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    349
    Cheers mate

  5. #4
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,018

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Hi I have been looking at this and it seems to be working fine here... Can you try again please and let me know.

    Many thanks

    A

  6. #5
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    I'm getting exactly the same error on my android (Samsung galaxy S3) phone too.

  7. #6
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Apologies - we had taken "Android App" to mean Tapatalk initially as that's generally speaking the go-to.

    We can replicate the issue on our native app here - it appears to be related to a recent change we've made; now looking into getting the two elements working together. We'll update you ASAP, in the meantime it might be worth having a look at Tapatalk to read the site (I believe it's still free as a reader?).

    Using the browser is another option - I switch to 'full site' view with the link at the bottom of the page, (or check 'request desktop site' if your phone has the option) and it works OK (also SGS3). I'm going to have a look at getting better functionaility in the mobile site, but we've got to look at this login situation etc. first...

    Apologies for the inconvenience, and thanks for your patience,

    Rob.
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  8. #7
    mark_S3's Avatar
    Yorkshire & Humber Events Rep

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Wakefield
    Posts
    600
    Same problem here. Cannot access ASN app since Saturday.... Please fix asap as its so much simpler to browse ASN than on Browser.

  9. #8
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    Thanks.

    I also use tapatalk but at the moment I'm having issues accessing ASN on that too. On my iPad tapatalk crashes as soon as I try to login to ASN, and tapatalk on my SGS3 just won't load any threads. All other forums I access work fine. Do you reckon this is you or me?

  10. #9
    Ads
    Ads's Avatar
    License to drive

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    London
    Posts
    8,223
    Yep, definite issue with ASN on tapatalk too.

  11. #10
    shariain's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Glasgow
    Posts
    1,173
    Hijacked

    There is a problem with the tapatalk on the iPhone also can't view new threads or another tabs at the too but I can access the forum menu but when you click on a thread it loads a blank screen.
    S3 1.8t Ming blue with ivory leather & 18"tt alloys

  12. #11
    FactionOne's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Preston
    Posts
    3,059
    Yeah, sorry folks - basically we've added some cutting edge clever stuff (their words, not ours ) to the log-in routines. So cutting edge and clever that it's borked log-in from sources other than the full web interface.

    We're tinkering with stuff trying to effect a workaround to get it all going together, but we have a timezone complication with the developers we're working alongside, so I'd expect the first significant movement on this to be in something like the 18-24 hour range - but I'm afraid a promise of that even is out of our hands right at this moment.

    If however it looks like a firm fix will be somewhat longer in coming, we'll revert to the previous setup to get you all going on the mobile apps again, and run a scheduled test of any modified code with the new bits included once it's ready.

    Will keep you posted...

    R
    The truth they're trying to keep from you is that IPv6 has nothing to do with address space; we're actually running out of full stops.

  13. #12
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    This is all I see!

    Keep us updated!


  14. #13
    mikeyboy's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    349
    It's working again! Happy days!

  15. #14
    HerefordQuattro's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Hereford
    Posts
    303
    broken again?
    A6 Avant 2.5tdi Quattro Sport 220bhp 458Nm 6 speed Manual

  16. #15
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    80

    HTC One M7 - andriod app not working?

    Hi there,

    Attempted to log in via v.1.3 of the driod app.

    But got the error -

    Unknown error.Error code Loggin you in.

    Any ideas please?

  17. #16
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    somewhere
    Posts
    794

    droid app ever going to work again?

    Is this problem ever goin to be fixed? Apologies to techies if an answer has already been given.

    Thanks

  18. #17
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,890
    Quote Originally Posted by Louay View Post
    Is this problem ever goin to be fixed? Apologies to techies if an answer has already been given.

    Thanks
    It has been fixed,just 'fixes' have altered it

 

 

Similar Threads

  1. Tilt slide sunroof has stopped working
    By trekbiker in forum General Technical / How To
    Replies: 1
    Last Post: 8th January 2010, 11:09
  2. Windscreen Wash/Wipe Function has Stopped Working.
    By reggy in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 8th March 2009, 10:16
  3. Windscreen Wash/Wipe Function has Stopped Working
    By reggy in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 7th March 2009, 18:22
  4. LCD Display In Dash Has Stopped Working?? Can Anyone help??
    By A3EDDIE in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 21st February 2008, 13:26
  5. Rear Window has stopped working???
    By nemo2182 in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 24th May 2007, 18:40

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO