Badger5Volks Autos

2 Visitor Messages

  1. View Conversation
    That would be spot on mate, cheers. Car had a cam belt at 66k, and now done 105k, but in service history notes, the **** I bought it off had complained about cold start issues and had the glow plugs replaced about 10k ago. The rough idle is intermittent, and the car sometimes shakes like its windy outside. The cold start is always poor, so wanted to rule out timing as other threads seem to show all these problems can be related to timing being out. Whereabouts are you?
  2. View Conversation
    Hi Dean,

    I noticed on the map that you have a vag com cable. I've got a '56 A4 2.0TDi and wanted to check / adjust the timing, as the idle can be a bit lumpy and cold starting is poor. I was wondering if you could help me out please? I live at Harrington near Workington.

    Let me know if there's any chance, and what you'd want - I'm happy to pay for your time etc,

    Cheers,
    Andrew
Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
About Dean_

Basic Information

Statistics


Total Posts
Total Posts
12
Posts Per Day
0.01
Last Post
new shape rear lights for A3 2nd May 2013
Visitor Messages
Total Messages
2
Most Recent Message
16th April 2013
General Information
Last Activity
20th January 2014
Join Date
9th December 2011

Arcade Statistics

Leaderboard Rank
Not ranked
Games Started
0
Games Finished
0
Time Spent Playing
0 hours, 0 minutes, 0 seconds
Challenges
0 - 0 Wins / 0 Losses, 0 Initiated - Challenge Dean_
Single Sign On provided by vBSSO
iReviews Powered by vBcover
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO