Volks AutosAH Fabrications
About Emmza5800

Basic Information

About Emmza5800
Location:
Johannesburg South Africa
Interests:
Driving
Occupation:
Computer Programmer
Car/Make/Model:
Audi A3 1.8t
Colour:
Silver

Statistics


Total Posts
Total Posts
10
Posts Per Day
0.01
Last Post
Irritating Noise from the starter 17th November 2011
General Information
Last Activity
24th January 2012
Join Date
28th July 2011

3 Friends

  1. @unger 
    Status
    Offline

    Reverse Gear

    @unger
  2. camscockle20vT 
    Status
    Offline

    The stigs ugly brother

    camscockle20vT
  3. Don's A3 TTu 
    Status
    Offline

    2nd Gear

    Don's A3 TTu
Showing Friends 1 to 3 of 3

Arcade Statistics

Leaderboard Rank
Not ranked
Games Started
0
Games Finished
0
Time Spent Playing
0 hours, 0 minutes, 0 seconds
Challenges
0 - 0 Wins / 0 Losses, 0 Initiated - Challenge Emmza5800

14 Likes

  1. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Welly On thread : A3/S3 videos
    Me, misbehaving, and then what the old girl sounds like... http://www.youtube.com/watch?v=FnupZFf_1IU http://www.youtube.com/watch?v=PvO1hpwz7QE
    Liked On: 10th November 2011, 13:26
  2. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Westy On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    No problem at all. In this instance the lack of a whistle is a good thing. I'm guessing the exhaust is a lot more quieter overall now too?
    Liked On: 10th November 2011, 13:22
  3. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Westy On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    Have you had the car scanned?
    Liked On: 10th November 2011, 13:15
  4. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Westy On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    Probably what Welly said above then. The leak made the turbo whistle louder than it should have been
    Liked On: 10th November 2011, 13:10
  5. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Westy On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    That was where I was angling from but was trying to find out what was replaced :)
    Liked On: 10th November 2011, 13:09
  6. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Westy On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    What was the reason for replacing the whole exhaust? Also when you say "the entire exhaust" do you mean from the cats back, or including the cats and the downpipe???
    Liked On: 10th November 2011, 13:01
  7. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Welly On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    Explain servicing the exhaust, just trying to get an idea of what's been done...
    Liked On: 10th November 2011, 12:57
  8. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Welly On thread : No Turbo whistle after Exaust Service
    I would expect then that the new exhaust is sealed properly, and that the old one was blowing slightly.
    Liked On: 10th November 2011, 12:55
  9. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by s3dave On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    need the codes, but my bet would be the cam sensor, then...
    Liked On: 9th November 2011, 07:29
  10. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by jasona3turbo On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    i had the same problem last year and mine was a cam sensor
    Liked On: 9th November 2011, 07:29
  11. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by camscockle20vT On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    Just thought id share my findings, iv solved my stalling problem again and this time it seems to of been a combo of two things. I swapped my tip the other week and left the maf unplugged to see if...
    Liked On: 9th November 2011, 07:28
  12. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by Routledge On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    That's not what you need! Glad you got it sorted.
    Liked On: 9th November 2011, 07:27
  13. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by s3dave On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    Ive had this little problem and it was the Crank sensor .....***** of a job to change too...:huh:
    Liked On: 12th October 2011, 13:37
  14. Emmza5800
    Emmza5800 liked post by camscockle20vT On thread : Engine cuts off & on when the temperatures are high
    I also get this, but myn splutters alot at the mo aswel. I think it one of my 02sensors gone again. Had the cam position sensor go a while ago but the car wouldnt turn over at all. Good luck and let...
    Liked On: 12th October 2011, 13:37
Single Sign On provided by vBSSO
iReviews Powered by vBcover
Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO