Volks AutosBadger5
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Windscreen Wiper Fault

    I have an Audi A3 53 Reg (new shape). Following the clearance of snow on the windscreen, my front wipers suddenly stopped working, including the screen-wash control.

    After checking the fusebox it was believed to be the motor that needed replacing, however after hours of trawling through websites and calling scrap yards, I got a used part fitted but that didn't solve the problem, so the old one was re-fitted.

    I'm trying to avoid taking it to Audi to be left with an 107 per hour labour charge...

    Can you advise as to whether you know of any common faults with windscreen wipers, and if so, any pocket friendly solutions!

    Cheers

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    d29
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    I have the same model, and mine did the same in the snow. Turns out it was the motor which was faulty AND a wire had disconnected, somewhere, so they replaced the motor and put the wire back in. Costing me 350 (not even an Audi garage). This was 3 weeks ago. This morning, they broke again, making me think - did they replace the motor in the first place? So I'm off to the garage shortly for them to fix it FOC, hopefully.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO