Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    RichA3Turbo's Avatar
    ...Watching you!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Earlsfield, London
    Posts
    5,087

    Anyone got a Sony Ericsson T610?

    If so, does it do delivery reports for txt messages?

    Rich

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NEiLS3LK51's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    West London
    Posts
    188

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    Can set the Request/Reply option in the text message options, guess thats the same thing.

  4. #3
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    lincolnshire
    Posts
    395

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    just asked a mate whos got one he says they do..

    cheers tony

  5. #4
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cheshire
    Posts
    922

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    If ur trying on O2, they don't do em.

  6. #5
    RichA3Turbo's Avatar
    ...Watching you!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Earlsfield, London
    Posts
    5,087

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    Cheers guys.. is o T-mobile not O2 so should be fine! Got a Moto V300 at the mo but its a bit on the chunky side for my liking so ebaying that and getting the T610 instead.

    Rich

  7. #6
    JamS3's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Stockton-on-Tees
    Posts
    2,248

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    As far as i was aware it does not do it on the t610. Ive just got a k700i and it does it on that one. That phone is excellent!

  8. #7
    audi5e's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    809

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    Most mobiles should be able to, it depends on your provider. If they have enabled it on their network, then your handset should be able.

  9. #8
    RichA3Turbo's Avatar
    ...Watching you!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Earlsfield, London
    Posts
    5,087

    Re: Anyone got a Sony Ericsson T610?

    [ QUOTE ]
    audi5e said:
    Most mobiles should be able to, it depends on your provider. If they have enabled it on their network, then your handset should be able.

    [/ QUOTE ]

    You would have thought! The V300i i have doesnt do them [img]/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif[/img]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO