AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    PaulS3's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    UK
    Posts
    988

    trouble getting audi-sport to load?

    been having a few troubles last few days, and i dont seem to be the only one. [img]/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif[/img]

    it either wont load at all and get pages unavailable, or get online, taking ages to load requested page, then eventually hanging.

    been trying on and off since about 14.30 today and just got on.


    im sure admin probably already know, but i thought id mention it.






  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Drill's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Land of Good Beer, and better Roads :-p
    Posts
    928

    Re: trouble getting audi-sport to load?

    Well, you're not the only one Paul [img]/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif[/img]

    I'm sure it'll get sorted if it's a server/software issue [img]/ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif[/img]

  4. #3
    PaulS3's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    UK
    Posts
    988

    Re: trouble getting audi-sport to load?

    quite a few references popping up to it in other posts.

    I couldnt get online at all after my post last night at 22.10, and i was online for a few hours.

    lets hope its fixed soon.

  5. #4
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Chepstow, South Wales
    Posts
    620

    Re: trouble getting audi-sport to load?

    Blumming hosting companies, they're not all they're cracked up to be [img]/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif[/img]

  6. #5
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,001,884

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter

    Re: trouble getting audi-sport to load?

    linux backend servers playing up at the mo, should be sorted now [img]/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif[/img]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO