Volks AutosMonster Motorsport
Results 1 to 5 of 5

Thread: No smilies :(

  1. #1
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9,641

    No smilies :(

    When im using the forum at work, I dont get to see any smilies.

    If i post a new thread as this one, i see a button and can add them from there, but when doing a quick reply the option isnt there anymore, smilies is set to on.

    I am using IE6 at work, if that makes a difference.

    Any ideas??

    Its making me

    Nilz

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    sidibear's Avatar
    Looking for Zombies !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    1,908
    Click "Go Advanced".

    JSD 2.59
    Synergy-Solutions

  4. #3
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9,641
    Woohoo!!!



    It works now

    Thanks dude

  5. #4
    sidibear's Avatar
    Looking for Zombies !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    1,908
    Glad to help

    JSD 2.59
    Synergy-Solutions

  6. #5
    Sarah's A3's Avatar
    MODERATOR V6 S3 Hybrid

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cheshire to Perth AU
    Posts
    5,919
    lol that was easy!


    Mauritus Blue 3.2 V6 S Line Quattro DSG Xenons Sunroof Leather Sat Nav/Changer/TV/Text W8 & Int Light Pack Dark H/Lining Tints PDC S3 Kit '11 Rears Sachs/Eibachs & more... Build Thread

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO