Sky InsuranceJMB Retrofits
Results 1 to 14 of 14
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Viking
  • 1 Post By Bradderz_1988

Thread: Unable to post anything now.

  1. #1
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217

    Lightbulb Unable to post anything now.

    Having trouble posting anything at all now. When I try to reply to any topic or even start a new one, the reply box/message box isn't showing. The only way I've managed to post this is to start a new topic and hit the "Esc" button at lust the right moment as the page loads, and this leaves the message box open and useable. When the page is left to load completely the message box briefly appears and then disappears just leaving a blank area.
    Molnboman likes this.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    You posted this?

    Did you not see the big announcement on the main page saying that there is issues with posting and it's being sorted?

  4. #3
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    You again.... As it happens, I don't see any announcement such as what you're talking about, possibly due to ad blocking. [img] I'm aware that the site is having issues, and I'm acutely aware that I'm not the only person who is having problems with the site (and with some users...). As far as I can see no one has reported this issue (although you're welcome to prove me wrong any time you like), and reading the section title at the top of the page it simply says "Please post any Bugs or fixes that need to look at for the Forum. This area is just for Problems with the operation of the site and nothing to do with thread content." So that's what I did.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  5. #4
    Bradderz_1988's Avatar
    Dont replace it, Upgrade it !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Westhoughton, Bolton
    Posts
    3,138
    Lol just did what you did and cancel the loading and it works !!!!Been trying all day to get it working on my iphone and galaxy tab !!
    PilotAudi likes this.
    1999 Audi A4 1.8T Quattro Sport - Volcano Black

    Mods - Frankenturbo F21 Kit - 3" MAF - Saab Reds - THS Decat - Non Res Milltek - ECS Crank Pulley - 034 Snub + Bracket/Gbox Mounts - 1Z/S2 Clutch + Flywheel - 007p - ICM + EVAP Delete - PFR6Q Plugs - S4 B6 345mm Brakes - 300mm Rear Brakes - Goodridge Hoses - LCR Splitter -S4 Bumbers + Skirts/Mouldings - OEM Xenons - Apikol Diff mounts - Polytek'd Rear Diff Mount
    To do/planned -Eibach pro's - GT2871/76R + FMIC + ME7 (maybe) + Engine/stroker Build

  6. #5
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Plymouth
    Posts
    15,032

    I assume this is not an issue for all any more just a select few depending on........

    f

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

  7. #6
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Plymouth
    Posts
    15,032

    ....their browser or not?

    a

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

  8. #7
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,919
    Pretty much cream crackered still,I am using Tapatalk

  9. #8
    6th Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    East Sussex
    Posts
    1,583
    Yup still not working as cannot post replies, also using tapatalk..
    Now a proud owner of a A3 1.4 tfsi Saloon S-Line, 6-speed, Daytona Grey, Technology Pack, Comfort Pack, Cruise, Advanced Key, Privacy Glass, Audi Parking System Plus, Interior Lighting, Folding Door Mirrors, Light & Rain Sensor. Hold Assist.

  10. #9
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Plymouth
    Posts
    15,032
    I'm not sure if it shows how bad my addition is or the failing with in the forum.
    But for me to post I had to find a Android ISO file, install in to my VMware machine, set up android, install Tapatalk and then I'm able to post.

    With all that done presented with loads of Spam, which is getting cleared up I've noticed. WooHoo mods.

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

  11. #10
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,255
    Same for me - the escape key trick works, and tapatalk works, everything else is completely broken. What's going on? The forum has been down twice already to be fixed, was anything actually done?
    Sport 2.0 TDI 150 Sportback in Scuba Blue, alcantara/leather, advanced key, audi sound system, comfort pack w/ ACC and park assist, deselect sports suspension, auto-dimming & folding door mirrors, electric lumbar support, heated seats, hold assist, non-smoking pack, side & lane assist, reversing camera, storage & luggage pack, tech pack with audi connect, tyre pressure warning, towbar, variable headlight range control, xenon light pack

  12. #11
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,500
    Its still on going Chris. Admin are working flat out to resolve all the issues.
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  13. #12
    Macdoon's Avatar
    6th Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Essex
    Posts
    1,577
    Hi Mods, firstly hope you all had a good xmas, so any luck with the fix yet

    Cheers

    Mac
    A4 B8 (09) 2.0 TFSI (211)

    Gloss black RS4 style mesh grille,fog grilles,splitter trim,A8 boot rings,rear diffuser & door blades.
    Ice White fogs, Tints, Black Badges, Dynamik boot spoiler, LED interior, LED number plate lights, Brushed steel vinyl wrapped interior,satin black exhaust tips, black calipers/red Audi rings.

  14. #13
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    All working for me now. Clear your cookies and cache and restart your browser, should be okay.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  15. #14
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,919
    Quote Originally Posted by a6-chris View Post
    You posted this?

    Did you not see the big announcement on the main page saying that there is issues with posting and it's being sorted?
    THIS

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO