Sky InsuranceBadger5
Results 1 to 23 of 23
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Viking

Thread: Paragraphs not working.

  1. #1
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217

    Paragraphs not working.

    Every post I make I separate the text into paragraphs as you usually do, and it looks okay while composing a message. However, when I post the message it ignores the paragraphs, line breaks etc. and just makes it all one long string of words. End paragraph - Return - Return. Just started a new paragraph here and I bet the forum has just lumped it all in together.
    Molnboman likes this.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sheffield
    Posts
    36
    I'm also getting this.

  4. #3
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    If you would've looked here Database Errors before posting you would've seen that the Admin team are working on a fix

  5. #4
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    I saw a thread titled database errors, but this didn't appear to be a database issue, more a software functionality issue.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  6. #5
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    Quote Originally Posted by Viking View Post
    I saw a thread titled database errors, but this didn't appear to be a database issue, more a software functionality issue.
    They're discussing that too.

  7. #6
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,178
    This issue has been around for a long time, it's caused by lack of support for the I.E browser which is still used by a vast number of people. I installed chrome just to browse this site.

    1.

    2.

    3.

  8. #7
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837

    Paragraphs not working.

    It's affecting Firefox as well.

    Test - Tapatalk is fine

  9. #8
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,574
    Testing

    One

    Two

    One

    Two

    Fine on my ipad Safari browser aswell.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  10. #9
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    This is Opera.TestingOneTwoThree
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  11. #10
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    This is Firefox. Testing One Two Three
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  12. #11
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    This is Maxthon.TestingOneTwoThree
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  13. #12
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    This is internet exploder.TestingOneTwoThree.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  14. #13
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    Running out of browsers to try now and I'm not installing Chrome due to Googles ridiculous update system which doesn't allow you to turn off the updater.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  15. #14
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    English Riviera
    Posts
    15,018
    Windows XP using ChromeOneTwoThreeFail!!

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

  16. #15
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    Safari...TestingOneTwoThree...
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  17. #16
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,178
    Windows XP time for an update me thinks.

  18. #17
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    However, in the interests of fairness, this is Chrome.TestingOneTwoThree...
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  19. #18
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    Ah, so it's an operating system error, not a browser issue?
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  20. #19
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,837
    Windows 7 Firefox 1
    2
    3
    4
    5

    Odd! Didn't work yesterday in PMs

  21. #20
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,178

  22. #21
    jojo's Avatar
    S3 Drift King!

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Solihull, Midlands
    Posts
    25,574
    Quote Originally Posted by a6-chris View Post
    Windows 7 Firefox 1
    2
    3
    4
    5

    Odd! Didn't work yesterday in PMs
    Same setup here.

    one

    two

    three.



    99' Audi S3(APY) - Brilliant Black Click>>>Going Sideways vid!
    You've got to have a laugh! For Sale:LCR Brakes - £400



  23. #22
    Viking's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    217
    Quote Originally Posted by B5NUT View Post
    Mildly irrelevant as Chrome also suffers from the issue in the topic title for me. However, it's more an issue that Google insists on making their program update itself constantly rather than finding a way of stopping it. They shouldn't morally remove the users explicit control and permission from the update procedure.
    Don't blame me for your ignorance and stupidity. It's entirely your own doing, and nowt to do with me.

  24. #23
    dandav1985's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    233
    Using windows 8 using chrome.onetwothree

 

 

Similar Threads

  1. 1985 4000S Power Locks/heated seats not working
    By spanky442 in forum Classic Audi Forum
    Replies: 3
    Last Post: 3rd September 2004, 03:42
  2. Rear speakers not working
    By V1RDE in forum In-Car Entertainment
    Replies: 3
    Last Post: 1st November 2003, 16:47
  3. Brake Lights not Working!! HELP!!
    By TDI in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 30th October 2003, 12:41
  4. URGENT - BRAKE LIGHTS NOT WORKING!!
    By Naresh in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 12th April 2003, 21:57
  5. heated mirrors not working.
    By moschino in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 8th January 2003, 17:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO