Sky InsuranceJMB Retrofits
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Rom
    Rom's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bristol
    Posts
    444

    Sent PMs Not Showing

    As title really, sent 3 pms today, and 1 the other day, none of which show in my sent folder ? But older messages do.
    Last edited by Sandra; 30th March 2013 at 16:42.
    VCDS - Hex-Can-USB - Bristol Area
    Toyota Pro Tech - PM me if you need something done!


    2004 A3 TDi Sport
    - Bose, Leather / Alcantaras, Cruise, Eibach Sportlines, S Line Facelift
    Full Paint Correction
    To Do - Lamin X, Tints, Wheels

    Past Cars

    Peugeot 205 Gti Mi16 - Main love affair - Build Thread
    Honda CRX SiR - Short lived - Build Thread
    BMW E46 330d Sport
    Peugeot 306 Hdi DTurbo
    VW Gold MK4 TDi
    Vauxhall Nova SR - First car!


  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,031

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Hi you need to set the sent mails to be saved. There might have been a change in one of the up dates to the site that means sent Items aren't saved by default.

    Many thanks

    Adam

  4. #3
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,500
    Hi Rom, have you changed your settings recently? x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  5. #4
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,031

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Or as Sandra Put it.... Your fault could be either but I don't think its changed

    A

  6. #5
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,500
    Lol Adam
    Rom, go into settings at the top of the page (beside login) click the button, then look below your avatar. A list pops up, go down to general settings. When this opens go to messaging settings, click save sent messages by default, save changes and that should sort you out. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  7. #6
    Rom
    Rom's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bristol
    Posts
    444
    Thanks!

    Fixed now. Though im positive ive not changed settings, especially not since Sunday, which is when last saved pm was.

    Never mind though, sorted now, thank you.
    VCDS - Hex-Can-USB - Bristol Area
    Toyota Pro Tech - PM me if you need something done!


    2004 A3 TDi Sport
    - Bose, Leather / Alcantaras, Cruise, Eibach Sportlines, S Line Facelift
    Full Paint Correction
    To Do - Lamin X, Tints, Wheels

    Past Cars

    Peugeot 205 Gti Mi16 - Main love affair - Build Thread
    Honda CRX SiR - Short lived - Build Thread
    BMW E46 330d Sport
    Peugeot 306 Hdi DTurbo
    VW Gold MK4 TDi
    Vauxhall Nova SR - First car!


  8. #7
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,920
    Quote Originally Posted by Rom View Post
    Thanks!

    Fixed now. Though im positive ive not changed settings, especially not since Sunday, which is when last saved pm was.

    Never mind though, sorted now, thank you.
    Tweaks to the forum software has most likely put it back to default settings.

 

 

Similar Threads

  1. Blocks 14/15 not showing missfire counters
    By mike-a in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 0
    Last Post: 9th February 2011, 13:27
  2. DIS not showing errors
    By BlackQuat in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 4th February 2011, 20:44
  3. Oil Level not showing up on the display ?
    By Lesterbarnes in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B8 Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 2nd January 2011, 20:32
  4. Ad not showing up??
    By ukhmartin in forum Site Support & Announcements
    Replies: 3
    Last Post: 2nd August 2007, 10:58
  5. External temperature DIS not showing - Please Help
    By coajt in forum General Technical / How To
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2005, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO