JMB RetrofitsSky Insurance
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Alex C's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lizard, Cornwall
    Posts
    2,603

    [Return] key doesn't work when posting on ASN

    I can no longer enter line breaks using the [Return] key, I am using internet explorer10 (Win8). I have experienced this for a few weeks now and now somebody else mentioned it too so I thought I should post it here
    Last edited by Alex C; 29th December 2012 at 23:07.
    Alex S3 AMK
    Bilstein B8s, H&R Springs, Neuspeed ARBs, Genuine 18" BBS LMs & LCR Brembos

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    monopole's Avatar
    limboitis

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    County Antrim
    Posts
    320
    Yup, had that issue too, I mentioned it in one of my posts. I switched to firefox for my pc from explorer10 (win8)
    +incoming MY15 S3 (300) Sportback S-Tronic Quattro Daytona Grey
    -outgoing (63) A5 2.0TDI (177) Coupe Black Edition S-Tronic Quattro Phantom Black

    VCDS Location: NI (County Antrim)
    - (62) A1 1.6TDI (105) Sport Manual Sportback Brilliant Black
    - (62) S3 (265) Sportback Black Edition S-Tronic Quattro Phantom Black

    - (58) TT Roadster 3.2 V6 (250) S-Tronic Quattro Phantom Black





  4. #3
    monopole's Avatar
    limboitis

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    County Antrim
    Posts
    320
    Found it

    Quote Originally Posted by monopole View Post
    Last thing, for some reason the "enter" key doesn't work to start a new line when posting a message on this forum, otherwise it works fine elsewhere????
    +incoming MY15 S3 (300) Sportback S-Tronic Quattro Daytona Grey
    -outgoing (63) A5 2.0TDI (177) Coupe Black Edition S-Tronic Quattro Phantom Black

    VCDS Location: NI (County Antrim)
    - (62) A1 1.6TDI (105) Sport Manual Sportback Brilliant Black
    - (62) S3 (265) Sportback Black Edition S-Tronic Quattro Phantom Black

    - (58) TT Roadster 3.2 V6 (250) S-Tronic Quattro Phantom Black





  5. #4
    Alex C's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lizard, Cornwall
    Posts
    2,603
    I still cant use the return key in IE10.
    Alex S3 AMK
    Bilstein B8s, H&R Springs, Neuspeed ARBs, Genuine 18" BBS LMs & LCR Brembos

  6. #5
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    ​Will let admin know. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  7. #6
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    North East
    Posts
    22
    Im having the same problem (Windows 8) is there a fix yet?
    A4 1.9 TDI Sport 130 GmbH Kit 6 SPEED

  8. #7
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2,178
    Same here.

  9. #8
    Alex C's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Lizard, Cornwall
    Posts
    2,603
    no fix yet that i'm aware off. I still have to switch over to Google Chrome if want to use the [Return] key
    Alex S3 AMK
    Bilstein B8s, H&R Springs, Neuspeed ARBs, Genuine 18" BBS LMs & LCR Brembos

  10. #9
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    No fix yet that i am aware of, admin is extremely busy. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


  11. #10
    vrbob's Avatar
    Thats no Moon, Thats a space station!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Southampton
    Posts
    2,363
    Quote Originally Posted by Alex C View Post
    no fix yet that i'm aware off. I still have to switch over to Google Chrome if want to use the [Return] key
    I mentioned this a while back as IE10 is not displaying the website correctly and also has problems with long running scripts etc. Yeah you can use chrome or others or if you still wanna use IE10 for now you can hit the little icon like a ripped in half page in the address bar as this wil display ASN in compatibility mode and allows you to use the return key until the admin team can sort it properly.

    Rob
    Audi S3 8L BAM 225 2002 - Ming Blue : Silver Heated Leather, Armrest, RNS-E - Bose, Alloy Mirrors, 18" RSTT`s, Sunroof, Cruise, AutoDim Mirror & Usual S3 Extras.
    Mods : Badger 5 Stg 2 Custom Map, FMIC, 3" DP & 200 Cell Cat, 007P, Jetex Filter & 80mm TIP & Heatshield, Complete LED Kit, Gen VW Aero Wipers, Full Powerflex Kit, R32 RARB, AP Shocks & Springs, 15mm Front & 20mm Rear Spacers, BB Uprated Actuator,
    N249 Delete & Catch Can, AP TVR 4Pot Brakes & DS2500`s, Sachs Carbon/Kevlar Clutch

  12. #11
    voorhees's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Leafy Warwickshire
    Posts
    14,914

  13. #12
    JudderMan's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Posts
    751
    Just stop using outdated, poor applications. IE is weak and all Microsoft products are 10 years behind EVERYTHING. It's embarrassing that laptops and PCs come with Windows as standard but add £150 to the actual retail price. Budget laptops should only be £2-250 but are £400 due to 'needing' W8 and it's power hungry tiles.
    2000 Audi A3 1.8T Sport AUM K03S|Second owner|Forge 007p|CM TIP|Yellow Dogbone|Pipercross panel|Stage1Map
    WANTED: Audi A4 B7 or MK5 5Dr Golf GTi (manual)(Want to Buy December 2014 so Keep Me in Mind)

 

 

Similar Threads

  1. Key fob doesn't work - options on re-coding??
    By VAGMAN2 in forum General Technical / How To
    Replies: 1
    Last Post: 12th June 2010, 19:37
  2. A6 Allroad Ignition Key - doesn't switch off systems when pulled out
    By deskboy231 in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 23rd March 2010, 09:49
  3. afterrun mod doesn't work???
    By electricracer in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 13th September 2008, 15:23
  4. Key fob not working
    By S3-James in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 18th October 2006, 19:15
  5. immobiliser on an A4 1.8T - new key still not work
    By imported_bpascua in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 25th November 2004, 22:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO